субота, 15 червня 2019 19:40

Новобудови міста Бровари "Квартал Алей" - цікавий проект бізнес-класу в мальовничому місці

Бажання розвиватися і не стояти на місці притягує до Києва багатьох активних людей. Цей величезний мегаполіс пропонує масу варіантів цікавого високооплачуваного працевлаштування. Але з часом втомлюєшся від такого бурхливого круговороту подій. Починаєш цінувати спокій і тишу. Величезна кількість автомобілів створюють затори в центральних районах столиці. Дуже багато часу витрачається на дорогу. Забрудненість повітря вихлопними газами автомобілів погано позначається на здоров'ї киян. Замислюючись про це, інвестори намагаються знайти квартиру в більш спокійному і екологічно чистому місці. І, як правило, це найближче передмістя.

Розглядаючи різні варіанти міст-супутників столиці, не можна пройти повз Броварів. Це найбільш великий найближчий сателіт Києва, про який часто можна побачити багато позитивних повідомлень на різних порталах.

Новобудови в Броварах "Квартал Алей" - один з найбільш вдалих проектів у всій Київській області

Бровари - місто, що динамічно розвивається. У ньому будується багато комплексів, і з кожним роком продовжує розвиватися інфраструктура. Серед найбільшb[ проектів не тільки цього міста, але і всієї Київської області, виділяються новобудови в м/ Бровари "Квартал Алей". У відгуках на сайтах пишуть, що цей ЖК являє собою 16 багатоповерхових будинків з власною багатою інфраструктурою. Тут йде зведення школи та дитсадка, поліклініки та фітнес-клубу, магазинів і паркінгу. Потенційні мешканці новобудов Броварів "Квартал Алей" відзначають на форумах зручність розташування поблизу від будинку багаторівневого наземного паркінгу. Залишаючи свій автомобіль на стоянці, що охороняється, ви будете впевнені, що він знаходиться цілим і неушкодженим. До того ж, територія ЖК не буде перевантажена транспортними засобами.

Внутрішній простір житлового комплексу добре продумано. Він поділений на зони для різних видів проведення часу: для занять спортом, ігор з дітьми, прогулянок. На території будуть тінисті алеї і велика кількість зелені.

  Бровари, Квартал алей
Бровари, Квартал алей

Особливості будівництва новобудов в Броварах "Квартал Алей"

Зацікавлені в придбанні житла в новобудовах Броварів "Квартал Алей" інвестори діляться у відгуках і коментарях інформацією щодо будівництва будівель ЖК. Забудовник виконує роботи відповідно до дозвільної документації. При зведенні будинків застосовуються ресурсозберігаючі високотехнологічні методи та матеріали, що відповідають високим екологічним стандартам:

• монолітний каркас забезпечить будівлям надійність і стійкість до перепадів температур;
• стіни утеплюються мінватою;
• нові комунікації - запорука довговічної роботи обладнання;
• власна котельня буде подавати тепло і гарячу воду в квартири ЖК без прив'язки до міського графіку роботи тепломереж.

Цікаві архітектурні рішення, слідування трендам в оздобленні фасадів та висока якість будівельних робіт дозволять створити стильний і комфортабельний житловий комплекс.

  Новобудови, Бровари, Квартал алей
Новобудови, Бровари, Квартал алей

Бровари - розвинене місто в куточку живої природи

Про екологію Броварів часто згадується на форумах. Адже буквально за кілька кроків від центру міста розташований величезний ліс, площею в десятки гектарів. Мешканці зможуть відправитися туди на прогулянку, пікнік або для занять спортом в будь-який вільний час серед дня! Наявність в пішої доступності від новобудов Броварів "Квартал Алей" такого мальовничого куточка природи дозволить всім добре проводити час на природі, насолоджуючись приємним хвойним ароматом.

Незважаючи на стереотип про те, що в передмісті погана інфраструктура, Бровари - досить розвинене місто. Навколо ЖК компактно розташовуються всі необхідні побутові, торговельні, розважальні та соціальні об'єкти. У поєднанні з власною інфраструктурою комплексу вони створюють хороші умови для проживання в новобудовах Броварів "Квартал Алей".

Радує і транспортне сполучення Броварів зі столицею. Від околиці Києва до околиці Броварів - всього 10 хвилин їзди.

Якщо ви хочете жити в екологічно чистому і розвиненому місті недалеко від столиці, ЖК "Квартал Алей" в Броварах - саме те, що вам потрібно

Зараз ви читаєте новину «Новобудови міста Бровари "Квартал Алей" - цікавий проект бізнес-класу в мальовничому місці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути