Ексклюзиви
вівторок, 15 квітня 2014 17:40

Незвичайні форми і тераса з басейном - трикутний будиночок в США
8

Ця незвичайна резиденція для заміського відпочинку розташована на острові Файр Айленд у США.

Стара дерев'яна будівля у вигляді трикутника було побудовано на острові ще в шістдесятих роках минулого століття. Новий власник захотів зберегти оригінальну форму будови, але при цьому максимально пристосувати будинок до вимог сучасного комфортного відпочинку для всієї родини.
Цим непростим завданням зайнялися фахівці американської творчої студії Bromley Caldari Architects.

В результаті їх старань був з успіхом реалізований проект під назвою "A-Frame", який передбачав масштабну реставрацію скромної будови і перетворення її в стильну сучасну резиденцію для заміського відпочинку на узбережжі.

Більше всього змін відбулось всередині будинку: громіздкі гвинтові сходи була замінені на легку скульптурну конструкцію, яка відкриває огляд, а за рахунок однієї з колишніх спалень значно розширили хол, зробивши його більш світлим і відкритим.

Зараз цей цікавий трикутний будинок вміщує в собі дворівневу вітальню, кухню, виходить на відкриту терасу з басейном, дві спальні і навіть невеликий кабінет під самим дахом.

Величезним плюсом незвичайного дизайну будинку можна вважати його закритість з боків, що забезпечує деяку приватність господарям, і в той же час наявність панорамних вікон на всю стіну з боку, що виходить до моря, дозволяє щодня спостерігати чудовий вид на затоку.

Зараз ви читаєте новину «Незвичайні форми і тераса з басейном - трикутний будиночок в США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути