Ексклюзиви
вівторок, 15 квітня 2014 12:50

На сході України повністю завмер ринок нерухомості

На сході України повністю завмер ринок нерухомості
Фото: lisichansk.com.ua

Ринок нерухомості в Україні нині завмер.

Про це повідомляють в Асоціації експертів з нерухомості.

"Ринок нерухомості завмер, але всі операції проводять, ніяких спекуляції немає, - розповів президент Асоціації фахівців із нерухомості Сергій Злидень, - найбільш позитивна ситуація є в західних регіонах - ми спостерігаємо пожвавлення на ринку нерухомості у Львові. Ми прогнозуємо, що в листопаді інвестиції пожвавлять ринок нерухомості і в столиці, як результат євроінтеграції".

Експерт відзначив, що ринок нерухомості в Одесі стабільний.

"В Одесі ми спостерігаємо транзакції, ринок не падає. Місто демонструє повну готовність прийняти туристів, які будуть орендувати помешкання в місті", - відзначив Сергій Злидень.

Крім того, експерт повідомив, що в найгіршому положенні сьогодні опинились східні регіони та Крим: "Схід донедавна був спокійним регіоном, нині ж операції купівлі-продажу там не проводяться.

В Криму зараз залишаються наші регіональні відділення, там триває підготовчий етап з проведення всіх операцій відповідно ситуації. Українці прагнуть продати нерухомість, а росіяни купити, але досі є незрозумілим, як юридично оформити угоду. Наразі це зробити неможливо, бо законів немає".

З його слів в Криму на цей сезон квартири не бронюють, вся надія ріелторів на пізній сезон, але якщо ситуація на півострові не зміниться, то оксамитовий сезон теж буде провалено.

Зараз ви читаєте новину «На сході України повністю завмер ринок нерухомості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути