Ексклюзиви
пʼятниця, 26 грудня 2014 12:25

У Севастополі з'явилася своя Пізанська вежа

У Севастополі з'явилася своя Пізанська вежа

Сьогодні о 11:08 на вулиці Капітанській у Севастополі стався вибух 16-поверхового будинку. 

Передбачалося, що після вибуху будівля завалиться, але цього не сталося, пише Севастопольська газета, яка здійснює онлайн-трансляцію вибуху, повідомляє УНІАН.

У підсумку обвалилися тільки нижні п'ять поверхів, будинок осів і нахилився. Пил накрив район мису Кришталевий. У народі висотку вже прозвали севастопольською Пізанською вежею.

Район поки оточений. Операцію проводила московська фірма "Альфа Экспедишн Демайнинг", що спеціалізується на послугах у сфері ведення вибухових робіт при валці будівель і споруд. Напередодні операції всі жителі району були евакуйовані.

Як пише Крим.Реалії, 11 травня 2014 року виконувач обов'язків "губернатора" Севастополя Сергій Меняйло підписав розпорядження №90 "Про знесення об'єкта незавершеного будівництва за адресою: вул. Капітанська, 12".

Як сказано в розпорядженні, згідно з довідкою від 18 квітня 2014 року, поданою прокуратурою Севастополя за результатами перевірки додержання вимог містобудівного та земельного законодавства при будівництві об'єкта по вул. Капітанська, 12, виконання робіт на об'єкті проведено з грубими порушеннями чинного законодавства, вимог державних стандартів, будівельних норм і правил, проектних рішень, умов і обмежень забудови земельних ділянок.

У зв'язку з тим, що допущені при будівництві порушення загрожують життю і здоров'ю громадян, об'єкт незавершеного будівництва за адресою: вул. Капітанська, 12 наказано знести.
 


Broadcast live streaming video on Ustream

Зараз ви читаєте новину «У Севастополі з'явилася своя Пізанська вежа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути