понеділок, 06 квітня 2015 14:38

На президентську резиденцію у Львові не можуть знайти покупців

На президентську резиденцію у Львові не можуть знайти покупців

Львівська обласна рада втретє оголосить про проведення аукціону з продажу президентської резиденції у Львові на вул. Глінки, 12 вже цього тижня.

Вперше аукціон мав відбутися у кінці лютого цього року, однак не зголосився жоден учасник. Вдруге аукціон мали провести 31 березня, однак з тієї ж причини він знову не відбувся.

Як повідомив голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської облради Ярослав Качмарик, ймовірно вже в цей четвер буде опубліковано чергове оголошення про продаж резиденції на аукціоні.

"Якщо ніхто не захоче взяти участі, то законодавство дозволяє знизити ціну на об'єкт на 30%. І облрада оголосить черговий аукціон вже з меншою початковою ціною", - розповів він.

Нагадаємо, початкова вартість продажу об'єкта на вул. Глінки,12 становить понад ₴28,9 млн. Цей адміністративний будинок призначений для тимчасового проживання перших осiб України та iнших держав, членiв офiцiйних делегацiй, якi перебувають з вiзитом у Львiвськiй областi. Однак насправді резиденція площею 489,9 кв. м простоює. У 2013 році витрати на її утримання становили понад ₴170 тис.

Зараз ви читаєте новину «На президентську резиденцію у Львові не можуть знайти покупців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути