вівторок, 29 січня 2013 11:34

Мавроді взявся за продаж квартир під Києвом. Забудовник каже про надійність
10

Фото: Фото: artbud.kiev.ua

На сайті засновника фінансової піраміди МММ Сергія Мавроді з'явилося оголошення про знижки на придбання квартир житлового комплексу в Білогородці Київської області.

"Спеціальна знижка 15-20% на житло для учасників МММ 2012. Житловий комплекс в Білогородці, біля Києва!", - сказано в оголошенні.

Перевагою навобудови названа можливість жити поруч з Києвом - у 12 км від окружної дороги "плюс тиша в подарунок".

"Свій дворик для відпочинку та барбекю, машина в гаражі або під будинком, красива природа, ліс річка, озера це те, що потрібно Вам, і чого так не вистачає у великому місті", - рекламується новобуд.

Також зазначений сайт забудовника - компанії "АртБуд". На його головній сторінці розміщені номери телефонів відділу продажів і фотографії будівництва.

Кореспондент Gazeta.ua зателефонував за вказаним на сайті "АртБуду" номером, представившись потенційним покупцем.

"Є два будинки по п'ять квартир у кожному. Забудова зблочена. Будівництво перебуває на завершальному етапі - залишилися дрібниці, які дороблять, коли зійде сніг: шматок тротуарної плитки не довели, щось десь у кутку підфарбувати треба", - пояснив співробітник "АртБуду" Антон.

На запитання, чи діє знижка для учасників МММ, відповів: "Напевно, так".

Співробітник "АртБуду" не зміг пояснити, чому компанія співпрацює з МММ.

"Ми нічого не думаємо. Ми в МММ не беремо участь ... Ми, якщо чесно, будівельники, ми на зарплаті", - зазначив Антон.

Водночас, за його словами, інвестувати в будівництво можна сміливо.

"У чому сумніватися? Ви купуєте квартиру готову. При чому тут МММ? Ви ж не у МММ купуєте. Можете приїхати подивитися документи", - запевнив Антон.

Зазначимо, на сайті "АртБуду" названі такі характеристики житлокомплексу: два таунхауси на 9 квартир кожен, побудовані за канадською технологією в 2011 році, 2 поверхи, 3 кімнати (13 кв м, 14 кв м, 20 кв м), кухня-їдальня-вітальня (32 кв м) , 2 санвузли (6 кв м і 4 кв м), закрита територія, гостьова парковка, дитячий майданчик, зелена зона, охорона, автоматичні ворота в містечко і в індивідуальний гараж, каналізація, газ, свердловина, опалення, парковка, охорона, розвинена інфраструктура, поруч школа, дитсадок, цілодобові магазини.

За станом на 29 січня ціна "з чистовою обробкою" становить $800 за кв.м, загальна - $104 тис. Ціна "під чистову обробку" - $700 за кв.м. Загальна $91 тис.

Нагадаємо, раніше Мавроді заявив про закриття проекту МММ-2011.

Зараз ви читаєте новину «Мавроді взявся за продаж квартир під Києвом. Забудовник каже про надійність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути