Ексклюзиви
вівторок, 28 серпня 2018 21:10

Квартири, гаражі, офіси: здають в оренду майно банків-банкрутів

Квартири, гаражі, офіси: здають в оренду майно банків-банкрутів
Будинок у Києві по пров. Землянський, який здає в оренду Фонд гарантування вкладів. Його площа 875,70 кв.м. Нерухомість належить Дельта-банку. Фото: http://orenda.fg.gov.ua

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб запустив спеціалізований сайт, де можна орендувати майно банків-банкрутів. Зараз у реєстрі близько 200 обʼєктів нерухомості: гаражі, будинки, квартири, офіси.

"Реєстр розроблено, щоб підвищення ефективність управління активами банків, що ліквідуються. Також, аби спростити потенційним орендарям доступ до інформації про майно. Там можна легко знайти майно, автоматично подати заявку на його оренду. Крім того, одразу ознайомитись із типовими формами договорів оренди", - зазначають у Фонді гарантування вкладів фізичних осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Плакали ваші долари: чи потрібно скасовувати гарантії за валютними депозитами

Нерухомість можуть орендувати як юридичні, так і фізичні особи. Строк оренди майна не може перевищувати граничного строку ліквідації неплатоспроможного банку. Мінімальний - не менше 30 календарних днів.

Житлову нерухомість в оренду пропонують від банків: "Родовід", "Дельта", "Фідобанк", "Контракт", "Платинум". Є квартири та будинки, площею від 191 "квадратів". Частина помешкань - без ремонту.

На початку серпня Фонд гарантування вкладів фізичних осіб провів аукціон із продажу ювелірних прикрас. Їхня загальна вартість — понад 2,2 млн грн. Прикраси перебувають на балансі банку "Контракт".

Зараз ви читаєте новину «Квартири, гаражі, офіси: здають в оренду майно банків-банкрутів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути