Ексклюзиви
середа, 11 квітня 2018 12:01

Київміськбуд визнали найкращою будівельною компанією столиці

Холдингову компанію "Київміськбуд" вкотре визнали однією з найкращих будівельних компаній столиці. Відповідне ранжування опублікували в березневому номері видання "Личный счет".

  Уривок з березневого номеру видання "Личный счет"
Уривок з березневого номеру видання "Личный счет"

За словами голови правління - президента Київміськбуду Ігоря Кушніра, компанія успішно утримує лідерські позиції в рейтингах і топах, у першу чергу, завдяки визнанню покупців.

"Найголовніший капітал Київміськбуду - це інвестор. Компанія будує і розвивається завдяки затребуваності наших квадратних метрів серед людей. Надійність, перевірена часом, висока планка і виконання зобов'язань дозволяють Київміськбуду залишатися одним з головних стовпів будівельного ринку столиці протягом майже 63 років. І надалі компанія свої позиції буде тільки зміцнювати", - запевнив Ігор Кушнір.

Організатори рейтингу відзначили, що при оцінці компаній враховувалися такі критерії, як рік заснування, кількість побудованих об'єктів, кількість споруджуваних об'єктів, умови покупки (розстрочка: початковий внесок, відсотки на залишок платежу, термін).

За підсумком 2017 року, Київміськбу" також був визнаний найнадійнішим забудовником. На сьогодні в роботі компанії майже 1,5 млн м². Найближчим часом забудовник обіцяє почати продаж квартир ще в 5 нових комплексах столиці.

Зараз ви читаєте новину «Київміськбуд визнали найкращою будівельною компанією столиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути