Ексклюзиви
четвер, 30 листопада 2017 15:44

Які квартири найбільше купують українці

Які квартири найбільше купують українці
Попит на квартири класу "люкс" спостерігається як серед іноземців, так і українців - айтішників, аграріїв і бізнесменів. Фото: ТСН

В Україні на квартири класу "люкс" удвічі і навіть утричі зменшилися ціни у порівнянні з докризовим періодом. Щоправда, вартість таких квартир стала меншою лише у доларах.

"Сьогодні українці не довіряють банкам і несуть заощадження забудовникам. Щоб не платити зайві гроші за квадратні метри, покупці віддають перевагу елітним квартирам, але з оптимізованою площею", - розповів власник будівельної компанії Артур Мхітарян, пише "Сегодня".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні відновили програму доступного житла

Зараз найдешевша квартира в елітному будинку коштує 3 млн грн. У квартирі є панорамні вікна, простора кухня, окрема кімната для одягу і величезна спальня. Також наявна система клімат-контролю.

Попит на квартири класу "люкс" спостерігається як серед іноземців, так і українців - айтішників, аграріїв і бізнесменів.

В Україні стали активніше будувати житло. За 9 місяців 2017 року ввели в експлуатацію 6,8 млн м². При цьому, 58,6% від загальної площі прийнятого в експлуатацію житла ввели в багатоквартирних будинках, 40,9% – в приватних і 0,5% – у гуртожитках.

Зараз ви читаєте новину «Які квартири найбільше купують українці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути