Ексклюзиви
неділя, 19 лютого 2006 16:22
Світлана Пиркало
Світлана Пиркало
Світлана Пиркало

Сказиться можна

 

Привіт, кумо. Минулого тижня з такою художницею познайомилася — словами не описати. Хоча сама тітка не бачить у собі нічого незвичайного.

На вихідні вона запросила нас на бал мисливців у британському селі. Народ, як у Конан-Дойля: всі чинні й благородні ексцентрики, які щосекунди який завгодно коник можуть викинути.

Художниця має собаку. І ділить його з німецькою домінатрікс — це така дама, яка лупить мужчин нагайкою для їхнього сексуального задоволення. Прикованими до ліжка, ну і всяке таке.

Я поцікавилася, чи собака не підхоплює дивних звичок. Художниця запевнила, що вони з німецькою фрау домовилися одразу: собаку не вчити кусати і мучити клієнтів, і взагалі — краще цього всього не показувати.

Тоді я запитала:

Вона хотіла, аби я їй розмалювала персональну труну

— А як ви взагалі з цією дамою познайомилися?

— О, дуже звичайно, — відповіла художниця. — Вона хотіла, аби я їй розмалювала персональну труну. Знаєш, їй завжди краще медитується в труні.

Сказиться можна.

Цілий день я гигикала над цією історією, а на другий день замислилася. У людей такі навіжені життя. Люди мають одну собаку на двох із німецькими садистками, розмальовують труни, курять кальян. А я? Де мої ідіотські витівки? Я розбивала в школі вікна першокласницею, а зараз приходжу додому кожен вечір і готую чоловікові смачну вечерю. Как же ето так?..

Хоча? Недавно ми були з чоловіком в комедійному клубі, і мені не сподобалося, як комік описував сексуальне життя інвалідів. Тож я двічі сходила на сцену і сказала, що йому треба закрити писок, а потім розбити голову об стіну. Після другого разу мене — вперше в житті — за шкірку викинули із закладу.

Також непогано, правда?

Зараз ви читаєте новину «Сказиться можна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути