понеділок, 06 березня 2006 14:31
Світлана Пиркало
Світлана Пиркало
Світлана Пиркало

Садок вишневий волохатий

 

Привіт, кумо!

Усі передають вітання, весь Лондон тобою пишається, усі страшенно раді від того, наскільки твоя новонароджена доця схожа на тебе. Я відчуваю себе справжньою тіткою і від цього дуже тягнуся.

Словом, усе чудово, окрім одного. Твої успіхи на ниві сімейного будування нагадують мені, що треба й собі облаштовуватися в житті.

У мене навіть є план: купити хату з невеличким садочком, посадити в ньому вишню і яблуню (як каже мій приятель Олег, "садок вишневий волохатий"), а потім одразу й дітей. Принаймні це я так мамі розповідаю. Але справді — у мене вже давно мрія завести хату і кімнату. Доп"ясти власного кута, де можна буде собі створити маленьку Україну, аби легше було майбутнім дітям пояснювати, що вони ж таки не якісь неприкаяні англосакси, а щирісінькі українці.

Мальву насаджу, помідори, перець, трохи кропу... Потравлю колорадського, гною розкидаю. Аби ще й Темзу було видно — так узагалі, як на Ворсклі... А ще як нарізати оселедця, натерти хрону, сісти під вишнею, сальцем закусити, вдихнути свіжого лондонського повітря та затягнути пісні гарної...

На якого трясця було їхати до Лондона, аби в ньому відтворювати Лохвицю?

Навіть знаю, що ти на це скажеш. На якого трясця було їхати до Лондона, аби в ньому відтворювати Лохвицю? Ну не бурчи. Я жартую. Все одно я тут не зможу купити ніякої хати: ціни в Лондоні такі — ну, майже як у самому Києві. Хіба що "Еліта-Центру" тут нема.

Так що, можливо, треба починати, як ти, з дітей. Бо барахла, включно з хатами, все одно не настачишся і з собою не забереш. А така гарна донечка, як у тебе, з кирпатим носиком, і синочок, схожий на тата, — це ж таки, дасть Бог, на все життя.

Зараз ви читаєте новину «Садок вишневий волохатий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути