понеділок, 12 лютого 2007 15:35
Світлана Пиркало
Світлана Пиркало
Світлана Пиркало

Кінець фен-шуя

 

Привіт, кумо! У Лондоні випав сніг, і мій фен-шуй пропав. Поясню: я виставила на вулицю три хатні рослини із круглими листочками, що називаються в народі "дерево грошей", і вони померзли. До цього вони довго хворіли: то сохли, то гнили. Тепер вони загнулися остаточно.

Фен-шуй, китайську систему, яка пов"язує життєвий успіх із розстановкою меблів та гармонією елементів у домі, ми відкрили з тобою разом. Як не дивно — працюючи в Народному русі, де наш начальник був поведений на східних філософіях. Ми з тобою, як і більшість українців, народ забобонний, тому в фен-шуй повірили відразу. У нас почали заводитися куплені на Петрівці смердючі ароматні палички, вирізані із фальшивого нефриту Будди, що приносили гроші, потенцію, успіх і чистили карму разом із чакрою.

Я зазвичай вважаю себе людиною зі здоровим глуздом, проте постійно пов"язувала відсутність грошей чи неприємності на роботі з тим, що кіт погриз Будду.

До нас тут жила китаянка

Знайома знайомої страждала без кохання. А потім подруга їй розповіла, що пішла на Петрівку, купила якісь зв"язані палички, повісила на північно-східну стіну, і "мужик пошел косяком". Тож вона й собі купила якусь червону стрічечку, але спересердя кинула її на бачок унітазу. Другого ж дня прибився сантехнік.

Кажуть, що любов живе три роки. Але то до людини. Любов до фен-шуя тривала цілих десять.

Аж ось ми переїхали в будинок, де до нас жила китаянка. Тут фен-шуєм було обвішано все. Над плитою дудочка, в садку три дудочки, на вішалці дудочка. А ще — монети, ієрогліфи, гексаграми, дзеркала. Однак китаянка була глибоко нещасна і хвора. Не допоміг їй фен-шуй. Тому я не дуже й засмутилася, що замерзли мої дерева грошей. Дасть Бог — і так гроші будуть. А ні — то й не в них щастя.

Зараз ви читаєте новину «Кінець фен-шуя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути