пʼятниця, 22 листопада 2019 14:17

ЖК "Центральний" буде відстоювати свої права в Апеляційному суді, бо ми працюємо законно, - керівництво компанії

Житловий комплекс "Центральний-2" подаватиме апеляцію на рішення Ірпінського міського суду щодо арешту ділянки, на якій компанія працює понад два роки. "Центральний" має усі дозвільні документи: погоджені містобудівні умови, угоду оренди, витяг з Державного земельного кадастру тощо.

Про це повідомили в ЖК "Центральний".

"ЖК "Центральний" буде захищати свої права та права своїх клієнтів в Апеляційному суді. Маємо для цього усі підстави та документи, бо працюємо законно. По-перше, є витяг з Державного земельного кадастру, де чітко вказано цільове призначення ділянки по вулиці Чехова, 27 – це землі житлової та громадської забудови. По-друге, ми маємо чинну угоду про оренду землі та відповідально сплачуємо за користування земельною ділянкою протягом двох років. А також є погодженні містобудівні умови та обмеження", – пояснює керівництво компанії на своїй офіційній сторінці у мережі Facebook.

Раніше Києво-Святошинська прокуратура намагалася арештувати ділянку ЖК "Центральний" за іншою адресою. Однак Апеляційний суд Київської області скасував арешт, як безпідставний і незаконний.

"Ми переконані, що Апеляційний суд стане на бік компанії, яка наповнює міський бюджет, дає робочі місця та створює якісне житло для українців. Адже це не перша спроба прокуратури накласти арешт на земельну ділянку, але наша команда має кілька виграних судів, що доводять законність будівництва. Більше того, наразі перший будинок комплексу "Центральний – 2" вже введений в експлуатацію", – повідомляють в ЖК "Центральний".

Як відомо, ЖК "Центральний" зарекомендував себе як надійна будівельна компанія. Вона розпочинає продажі квартир лише тоді, коли зведено значну частину будинку. Тобто, не на стадії котловану. Усі попередні об'єкти ЖК "Центральний" були здані вчасно або на кілька місяців раніше заявленого терміну.

 
 
Зараз ви читаєте новину «ЖК "Центральний" буде відстоювати свої права в Апеляційному суді, бо ми працюємо законно, - керівництво компанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути