середа, 26 червня 2019 17:49

Враження Дані Вегас від навчання в автошколі "Київ"

Враження Дані Вегас від навчання в автошколі "Київ"
Даня Вегас: "Автошкола "Київ" зарекомендувала себе як класна автошкола"

Чому Ваш вибір припав саме на автошколу "Київ?"

Коли переді мною постало питання про вибір місця навчання водінню, я відразу ж звернувся до друзів! Автошкола "Київ" зарекомендувала себе як класна автошкола, там навчалися мої друзі і знайомі і вони дуже задоволені, тому я навіть не роздумував, куди саме я тепер піду вчитися водінню!

За якими критеріями Ви радите вибирати автошколу? Що стало для Вас вирішальним фактором?

Найважливіше для мене - це відгуки людей, наскільки автошкола заслужила довіру. Автошкола "Київ" отримала нагороду як "Краща автошкола 2018 р." за версією "Знак якості 2018 р.", також знаю, що автошкола є партнером багатьох заходів. Ще для мене важливий автопарк - нові і доглянуті автомобілі дають фору машинам інших автошкіл.

Які переваги Ви можете виділити після навчання? Можливо, Ви виявили якісь недоліки?

Як я вже і говорив, найголовніше у навчанні водіння - автомобіль, за кермом якого ти проведеш всю практику. Сподобався викладач теорії - дуже доступно і зрозуміло все пояснював, з прикладами з реального життя. Крім автошколи, я багато працював і був задіяний у зйомках проектів, а гнучкий графік занять допоміг мені все встигнути і правильно розподілити свій час.

На які аспекти Ви б радили звернути увагу?

Навчання проходить дуже комфортно і приємно. Але так вийшло, що на заняття доводилося їздити, оскільки біля мого будинку немає офісу автошколи. А дуже хотілося б побачити представництва в інших районах Києва, адже ви - автошкола "Київ" і повинні бути скрізь! Наприклад, на Оболоні, Академмістечку, Троєщині.

Чи був у Вас досвід водіння раніше? Чи вивчали Ви правила дорожнього руху самостійно?

Як і багато людей у ​​нас в країні, я пробував водити автомобіль ще задовго до автошколи, але повноцінним навиком це складно назвати.

Чи залишилися Ви задоволені теоретичною частиною навчання?

Так! Викладачі - професіонали своєї справи і дуже доступно викладають навіть найскладніші теми, і, найважливіше, дуже може бути застосовано до нашої дійсності.

Який Ваш відгук про автопарк автошколи "Київ"?

Для мене це стало одним з вирішальних моментів вибору автошколи. Вчитися водити в сучасній і зручній машині набагато краще і приємніше. Весь автопарк представлений невеликими міськими автомобілями Пежо, Хендай і Кіа: їх зручно паркувати, відчувати габарити і пересуватися в міському потоці. Також мені сподобався інструктор з водіння.

Яка частина навчання була для Вас найскладнішою?

Напевно, багатьом складно дається паралельне паркування - це було важко і для мене. Жести регулювальника і знаки дорожнього руху досить просто вивчити, а вже на практиці приходить цілковите їх усвідомлення. Також потрібно запам'ятати всі нюанси правил, як, наприклад, дозволена відстань для зупинки і стоянки від пішохідного переходу та інші подібні.

Чи займалися Ви раніше в автошколі? Можливо, проходили якісь допоміжні курси?

Ні, в автошколі "Київ" отримав свій перший досвід навчання.

Після пройденого курсу навчання, стали б Ви рекомендувати автошколу "Київ" своїм друзям і знайомим?

Звичайно! На даний момент на ринку величезна кількість пропозицій, і важливо вибрати саме ту школу, де пропонують якісні послуги. Автошколою "Київ" я дуже задоволений і всім рекомендую!

Зараз ви читаєте новину «Враження Дані Вегас від навчання в автошколі "Київ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути