понеділок, 25 жовтня 2021 11:21

Відпочити і набратися здоров'я їдуть у санаторій "Роща"

Сучасний темп життя вимагає багато енергії, швидких реакцій, люди змушені вирішувати кілька задач одночасно. В умовах постійного стресу організм стає вразливим, нервова система часто не витримує напруги. Щоб не заганяти себе в глухий кут, варто навчитися повноцінно відпочивати. І мова не про годину на улюблений серіал чи гру у телефоні, а про невелику відпустку. Для повного "перезавантаження" варто змінити атмосферу, і один з оптимальних варіантів - відпочинок у санаторії. Прогресивною здравницею на сьогодні є клінічний санаторій "Роща" під Харковом.

  Бювет з мінеральною водою в санаторії "Роща"
Бювет з мінеральною водою в санаторії "Роща"

Заклад розташований на території старовинного парку, неподалік від озера. Поряд немає заводів та автотрас, тому повітря тут чисте та цілюще. Клімат доволі приємний - без різких перепадів температури і атмосферного тиску. На території є артезіанське джерело. Вода з нього покращує травлення та обмін речовин, виводить зайві солі, очищує нирки та печінку.

Харчування у "Рощі" дієтичне. Для розміщення пропонуються :

• одномісні кімнати з усіма зручностями;
• двомісні кімнати з усіма зручностями;
• номери класу "люкс".

Специфіка санаторію - в його універсальності. Тут можна відпочити та пройти процедури для релаксу та загального оздоровлення, а можна отримати результативне лікування після серйозних хвороб.

Кожен хоче бачити здоровими та щасливими членів своєї родини - батьків, дідусів, бабусь. Саме в санаторії "Роща" допоможуть зміцнити здоров'я і самопочуття близьких вам людей.

З якими проблемами їдуть до санаторію "Роща"

Здравниця працює за наступними напрямками:

• Серцево-судинний:

В кардіологічному та інфарктному відділеннях допомагають запобігти та подолати наслідки гострого інфаркту міокарда, шунтування і стентування артерій, стенокардії, порушень серцевого ритму, підібрати ефективну схему для стабілізації артеріального тиску.

• Патологія опорно-рухового апарату:

Лікування посттравматичних станів. Лікуються хворі після переломів хребта і кісток, з остеохондрозом, остеоартрозом, а також з захворюваннями суглобів.

• Неврологічний напрямок:

У відділенні нейрореабілітації відновлюють стан пацієнтів після інсультів, черепно-мозкових травм, запалень у центральній нервовій системі, уражень нервів кінцівок чи обличчя.

• Офтальмологія.

Першого ж дня у санаторії гості проходять обстеження, для кожного лікар добирає індивідуальну програму лікування, в якій будуть присутні не менше 7-8 процедур по 10 сеансів кожна. Реабілітація хворих відбувається в залі лікувальної фізкультури на спеціальних тренажерах, у басейні та ваннах, а також за допомогою новітніх методів лікування. Окремо працює програма з відновлення онкохворих після хіміотерапії або променевої терапії. Загальнооздоровча програма включає масаж, сольову та ароматичну терапії, різноманітні душі, прийом лікувальної води.

Медики санаторію мають високу кваліфікацію, співпрацюють з науковцями, застосовують найефективніші методики лікування. За один курс оздоровлення можливо не тільки підлікувати основні проблеми, а й повністю обстежити організм. У закладі надають консультації окуліст, кардіолог, невропатолог, ендокринолог, гінеколог, уролог, травматолог, онколог та інші фахівці.

Що цікавого пропонує здравниця "Роща"

Санаторій облаштований для різнопланового відпочинку. Тут кожен знайде затишний куточок для душевного комфорту. Для бажаючих отримати релакс на території є тихі алеї, скульптури, облаштований пляж, бібліотека. Для тих, хто прагне проводити час активно, працюють дискотеки, більярд, кіноконцертний зал. Найбільш активним гостям пропонують екскурсії по м. Харків.

"Роща" з турботою ставиться до гостей, тому пропонує раннє бронювання путівок. Поки є час до свят і широкий вибір номерів для розміщення, варто подарувати рідним здоров'я, придбавши путівку до клінічного санаторію "Роща". Корисний відпочинок Ви зможете презентувати під час новорічних чи інших свят.

Також під час Вашої відпустки, щоб рідні не залишалися вдома наодинці, вони можуть теж відпочити і пролікуватись в нашому санаторії під доглядом лікарів. Адже нові емоції і турбота про здоров'я потрібні кожному, про це важливо пам'ятати.

Завітайте до закладу за адресою: Харківський район, смт Пісочин, вул. Санаторна, 46. Проїзд від станції метро "Холодна гора" у Харкові на маршрутному автобусі №1607, платформа № 6.

Тел. для довідок: 0(57) 742 -16- 84, 0(67) 573 -01- 02.

ДП "КЛІНІЧНИЙ САНАТОРІЙ "РОЩА" ПРАТ "УКРПРОФОЗДОРОВНИЦЯ". Ліцензія на медичну практику серія АГ №570989 від 7.04.2011 р., видана Міністерством охорони здоров'я України.

 
Зараз ви читаєте новину «Відпочити і набратися здоров'я їдуть у санаторій "Роща"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути