Ексклюзиви
вівторок, 11 квітня 2023 19:03

Відпочинок в Туреччині з вильотом з Польщі 2023 - ANEX Tour

Відпочинок на морі багато хто відкладав. Вже сниться край моря з прозорою водою, високі гори Кемера, піратські кораблі Сіде та набережна Аланії? Вигідні путівки в Туреччину з Польщі вже доступні на сайті турагенції ANEX Tour.

 

Як оформити онлайн тур в Туреччину з Польщі

Туристи на сайті турагенції обирають курорти, дати та місце вильоту, тривалість відпочинку. У пошуковій системі турагенції ANEX Tour легко порівняти фотографії, описи та рейтинги готелів, вивчити реальні відгуки туристів.

Ціна путівки до Туреччини з вильотом із Польщі включає основні витрати туристів:

  1. авіапереліт чартером, багаж до 15 кг + 5 кг ручної поклажі (ноутбук, планшет, power bank, комплект одягу на добу);
  2. трансфер груповий у Туреччині з аеропорту до готелю та назад у супроводі гіда;
  3. відпочинок у готелі обраної категорії: проживання, харчування, розваги;
  4. туристична страховка до 50 тис. євро на одного туриста, що діє з моменту вильоту;
  5. консультації менеджерів турагенції ANEX Tour.

Турагенція надсилає запит щодо броні номера на вибрані дати. Після підтвердження готелем броні та оплати туру на електронну пошту клієнта надходить повний пакет документів: ваучери на проживання та трансфер, авіаквитки, договір страхування.

Як організований тур із Польщі на відпочинок у Туреччині

Чартерні рейси вирушають із міжнародних аеропортів Варшави та Катовіце. Путівки ANEX Tour доступні туристам з України та українським сім'ям, які тимчасово перебувають на території європейських країн. На час перебування на території Польщі туристам з України може знадобитися короткострокова страховка, її легко оформити онлайн.

На що звернути увагу при виборі туру до Туреччини з вильотом із Варшави та Катовіце

До бронювання путівки туристи обирають готель, номер та концепцію харчування. Доступні варіанти без харчування, зі сніданками, сніданками та вечерями. До концепції включено входить проживання, басейни, пляжі, ресторани, бари, анімація, допомога гест-релейшн готелю. Система UAI означає безлімітну доступність ресторанів та барів, коктейлі, морозиво, снеки, айран, фрукти.

Менеджери турагенції ANEX Tour допоможуть обрати оптимальний формат номера в 3-5 поверховому основному корпусі: стандарт, сьют, твін, фемелі. У турецьких парк-готелях популярні номери з усіма зручностями в окремих бунгало. VIP-готелі пропонують розкішні пентхауси та окремі вілли з особистим басейном. Популярні готелі Туреччини з басейнами, СПА, дитячим клубом. Актуальна концепція 16+ та 18+.

Менеджери постійно стежать за новинами турецьких курортів. Туристам допоможуть знайти готель з гольф-клубом, дайвінг-центром, після реновації, з цікавими СПА-програмами, заняттями йогою. Піщаний або гальковий пляж, віддаленість корпусів від моря, сезон, плани на екскурсії – до покупки путівки варто врахувати всі нюанси.

Зараз ви читаєте новину «Відпочинок в Туреччині з вильотом з Польщі 2023 - ANEX Tour». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути