вівторок, 28 березня 2017 09:45

В інтернет-магазині музичний інструмент беруть у кредит

В інтернет-магазині музичний інструмент беруть у кредит
Як вигідно та зручно купувати музичні інструменти?

Шукаючи музичні інструменти, люди часто заходять на сайти, де продають використані товари. Замовляють і залишаються незадоволеними. Натомість від клієнтів інтернет-магазинів музичних інструментів надходить мало негативних відгуків. Одним з лідерів таких магазинів є Hitonline. Тут покупець отримує ряд переваг. До кожного клієнта застосовується індивідуальний підхід – враховуються його смаки та інтереси.

У Hitonline.ua надають гарантію, що товар якісний. Забезпечують гарантійне та післягарантійне обслуговування після покупки. Замовляючи не новий музичний інструмент, клієнт ризикує натрапити на несправну річ. Інколи продавці приводять інструмент у нормальний стан, аби лише продати. В інтернет-магазині термін гарантії на більшість товарів - рік. Покупець отримує гарантійний талон. Якщо раптом з інструментом щось трапиться, його за два тижні відремонтують у сервісному центрі, який обслуговує інтернет-магазин.

У Hitonline фахівці допомагають у виборі потрібного інструменту та звукового обладнання. Спеціалісти слідкують за новинками та підбирають ідеальний варіант для кожного клієнта.
"До нас звертаються як за гітарою для навчання у музичній школі, так і за звуковим та світловим обладнанням для сучасного нічного клубу чи ресторану. Завжди орієнтуємося на широке коло покупців – музикантів-професіоналів та новачків. Тому продаємо від складних інструментів до найпростіших", - зазначають в Hitonline.

У цьому інтернет-магазині швидко оформляють замовлення та протягом двох діб доставляють до клієнта. По Києву доставку проводять безкоштовно. Якщо сума замовлення становить більше 950 грн, то клієнти, які мешкають у інших містах України, за доставку товару теж не платять.

У Hitonlinе покупці отримують лише оригінальні товари від виробників. Тут можна замовити гітари, синтезатори, цифрові піаніно, барабани, скрипки, акордеони. Також є акустичні системи, мікрофони, навушники. Сайт має каталог, по якому можна підібрати музичний інструмент.

У Hitonlinе на будь-який товар можна оформити кредит. При цьому ніхто не вимагає довідки про доходи. Умови кредитування – офіційні та прозорі. Оплату за товар клієнтові розтерміновують від 2 до 10 місяців.

Зараз ви читаєте новину «В інтернет-магазині музичний інструмент беруть у кредит». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути