Ексклюзиви
вівторок, 10 вересня 2019 15:30

Унікальна терапія: як лікують в Знам'янці

Унікальна терапія: як лікують в Знам'янці
"Знам'янська обласна бальнеологічна лікарня" лікує людей із захворюваннями опорно-рухового апарату, шкіри, серцево-судинної, нервової або ендокринної систем

У місті Знам'янці Кіровоградської області працює лікувально-оздоровчий заклад на природних джерелах мінеральної радонової води.

Туди звертаються люди із захворюваннями опорно-рухового апарату, шкіри, серцево-судинної, нервової чи ендокринної систем, обміну речовин та гінекологічними захворюваннями.

Реабілітаційні відділення функціонують за профілями "нейрореабілітація" та "м'язово-скелетна реабілітація". У закладі створили умови для забезпечення дієздатності під час хвороби та відновлення організму після недуги.

"Була в санаторії два рази. Дуже задоволена. Лікування ефективне. У мене артроз голеностопів і міжхребтова грижа. Хочу в цьому році поїхати ще. Персонал вічливий". - каже Надія з Кременчуга, пацієнтка санаторію.

У медзакладі використовують бальнеологічну технологію (лікування мінеральними водами - Gazeta.ua). Пропонують мінеральні ванни, зрошення, витягнення хребта, комп'ютерну тракцію хребта, лікувальні душі та гідромасажні процедури.

При пелоїдотерапії (грязелікуванні-Gazeta.ua) використовують аплікації парафіну та грязі озера Сиваш.

До фізіотерапевтичної бази входять кабінети магнітотерапії, інтерференцтерапії, високочастотної та ампліпульстерапії, лікування ультрозвуком, електрофорез лікарських препаратів і лазеротерапія.

Також у медзакладі роблять різні види масажів:

- лікувальний класичний сегментарний, точковий, антицелюлітний;
- пресенотерапію від апарату "Біорегулятор" та "Лімфостім" з програмами лімфонабряк, артроз, невролгія та інші;
- механічний масаж спини на апараті "Анатомотор", а також механічний масаж нижніх кінцівок, очних яблук, грудного відділу хребта.

"Лікувалася в лікарні. Дуже вразило уважне ставлення лікарів. У кімнатах є телевізори та холодильники. Для важких хворих створені всі умови для вільного пересування. Є їдальня, де подають за смачну і різноманітну їжу", - каже Олена Єрещенко, пацієнтка лікарні.

Крім того, проводять сеанси лікувальної фізкультури та елементи нетрадиційної медицини. Наприклад, мануальну терапію, гірудотерапію, озонотерапію, галотерапію, кліматотерапію, ароматерапію.

Заклад КП "Знам'янська обласна бальнеологічна лікарня" Кіровоградської обласної ради розташована у Знам'янці Кіровоградської області на вул. Герої Чорнобиля, 6.

Детальну інформацію можна отримати за телефоном - (067) 520 – 46 – 06 та на сайті www.zobl.in.

Зараз ви читаєте новину «Унікальна терапія: як лікують в Знам'янці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути