Ексклюзиви
четвер, 25 червня 2020 17:55

uHoo Air – краще рішення для моніторингу якості повітря

  Смарт аналізатор якості повітря uHoo дозволить контролювати якість повітря
Смарт аналізатор якості повітря uHoo дозволить контролювати якість повітря

COVID-19, або коронавірус, кардинально змінив наше повсякденне життя. Через численні обмеження та заходи соціальної ізоляції люди стали проводити набагато більше часу в приміщенні ніж будь-коли раніше. Ще до початку пандемії люди майже 90% часу проводили в приміщеннях, із них 50% часу у власних домівках, а через заходи соціальної ізоляції, це взагалі стало життєвою необхідністю. Більшість людей і не підозрюють, що повітря, яким вони дихають в приміщенні в 8 раз більш забруднене ніж повітря на вулиці.

Якщо раніше для перевірки якості повітря необхідно було викликати цілу бригаду фахівців, то зараз ця перевірка значно спростилася і може бути виконана в кожному будинку і без спеціальної підготовки – в цьому допоможе uHoo Air.

Смарт аналізатор якості повітря uHoo, дозволить контролювати якість повітря і знімати всі характеристики атмосфери, що Вас оточує за допомогою смартфона. Крім того, пристрій Вас вчасно попередить про загрозу, якщо будуть перевищені критичні характеристики. Також компанія uHoo запустила uHoo Virus Index - запатентовану технологію, яка аналізує дані про якість повітря, що відслідковуються аналізатором якості повітря uHoo, і повідомляє про ризик виживання та розповсюдження вірусів (у тому числі COVID-19) у Вашому будинку або на роботі, а також про те, як повітря впливає на Ваш загальний стан здоров'я та імунну систему.

Основна проблема, пов'язана з неякісним повітрям в приміщенні, - ми не можемо відчути органами чуття стан атмосфери і те, що перевищена якість параметрів її забруднення. Смак зіпсованої їжі Ви миттєво відчуєте, а ось запах більшості забруднювачів атмосфери людина починає відчувати тільки тоді, коли їх концентрація вже перевищує гранично допустимі норми в десятки, а то і сотні разів, мало того, багато хто з них взагалі не мають запаху. Саме тому необхідно перевіряти стан якості повітря в приміщенні.

uHoo Air - один з найбільш інноваційних моніторів якості повітря, він дозволяє виміряти одночасно 9 параметрів. Це найбільша кількість характеристик, які дозволяє знімати побутовий пристрій з усіх наявних на ринку:

• вміст двоокису вуглецю (CO2);
• PM2.5 (дрібні частинки);
• вміст летючих органічних речовин (TVOC);
• температура;
• вологість;
• атмосферний тиск;
• вміст монооксиду вуглецю (чадний газ, CO);
• вміст діоксиду азоту (NO2);
• вміст озону (O3).

Як оцінити ризик виживання вірусу COVID-19 в повітрі?

Вплив COVID-19 на здоров'я людини варіюється від безсимптомного до серйозних респіраторних розладів. Згідно зі звітами CDC (англ. Centers for Disease Control and Prevention, CDC, Центри з контролю і профілактиці захворювань США), люди з хронічними або серйозними захворюваннями мають "підвищений ризик важкого перебігу COVID-19".

  Смарт аналізатор якості повітря uHoo дозволить контролювати якість повітря
Смарт аналізатор якості повітря uHoo дозволить контролювати якість повітря

Індекс вірусів uHoo працює по 10-бальній системі і поділяється на чотири рівні. Кожен з рівнів дає уявлення про якість повітря всередині приміщення, а також про ризик виживання вірусів в ньому і про те, як поліпшити навколишнє середовище, щоб звести до мінімуму можливість зараження через повітря.

Good (1-3)

Імовірність виживання вірусу COVID-19 в повітрі низька; передача вірусу повітряним шляхом малоймовірна.

Mild (4-6)

Імовірність виживання вірусу COVID-19 в повітрі помірна, і передача вірусу повітряним шляхом можлива, але якість повітря практично не представляє безпосереднього ризику для здоров'я людей.

Bad (7-8)

Термін виживання вірусу COVID-19 в повітрі тривалий, тому висока ймовірність зараження вірусом повітряним шляхом.

Severe (9-10)

Імовірність виживання вірусу COVID-19 в повітрі висока і можлива передача вірусу повітряно-крапельним шляхом.

Пристрій uHoo Air сертифікований в Україні і забезпечується офіційною гарантією.

Більш детально дізнатися про uHoo Air Ви зможете, зв'язавшись із нашими фахівцями.
"СМАРТВЕЛЛ"
+38 (044) 359 17 79
+38 (050) 449 57 69
[email protected]
smartwell.com.ua

Зараз ви читаєте новину «uHoo Air – краще рішення для моніторингу якості повітря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути