Ексклюзиви
середа, 08 грудня 2021 12:32

Ти можеш здобути якісну шкільну освіту вдома

Дистанційна освіта — явище не нове. Але останні події в Україні та світі змушують задуматися про зміни. Все більше родин обирають таку форму навчання для своїх дітей.

  У дистанційній школі «Джерело» навчаються в 1-11 класах діти з усіх регіонів України та близько 60-ти країн світу
У дистанційній школі «Джерело» навчаються в 1-11 класах діти з усіх регіонів України та близько 60-ти країн світу

Якщо традиційна школа не влаштовує

Дистанційна освіта потрібна учням, які бажають здобути грунтовні знання у власному темпі навчання. Це чудовий варіант для дітей, яким складно навчатися у традиційному шумному класі. Або для учнів, яким важко прокидатися вранці і засвоювати матеріал у першій половині дня. Також "дистанційка" найкращий варіант для юних спортсменів, акторів-початківців, обдарованих діток, які випереджають стандартну програму. Деякі обирають такий формат через затяжну хворобу або якщо є потреба періодично повертатися на лікування. Не рідкість у наш час і випадки булінгу в традиційній школі, що виключає дистанційна освіта. У дистанційній школі діти відчувають спокій, навчаються в етичному середовищі і мають позитивні результати навчання. Беруть участь у всеукраїнських олімпіадах та показують достойні результати. В "Джерелі" навчаються українські діти з усіх регіонів України та 60 країн світу.

  «Джерело» - це унікальний сучасний освітній простір, який з 2016 року постійно удосконалюється заради комфорту учнів
«Джерело» - це унікальний сучасний освітній простір, який з 2016 року постійно удосконалюється заради комфорту учнів

Як відбувається освітній процес у дистанційній школі "Джерело"

Перевагою навчання в школі "Джерело" є вільний графік відвідування уроків. Ніякого фіксованого часу. У дистанційній школі учні мають доступ до навчального сайту цілодобово. Не є виключенням вихідні та святкові дні упродовж навчального року. Це зручний формат для сучасних "нових" дітей. Зранку можна відвідувати гуртки, курси, спортивні секції, а у другій половині дня займатися уроками.

ЦДО"Джерело" функціонує на авторській навчальній платформі. Є учнівські та батьківські кабінети, кабінет для онлайн-консультацій, письмові чати з предметниками та куратором-тьютором.

Пропонується два розклади уроків на вибір. Перший — п'ятиденний, де чітко розписані уроки до кінця начального семестру/навчального року. Головні дедлайни по здачі робіт/тестів – це кінець І семестру та навчального року. У другому щотижневому розкладі по кожному предмету розписані онлайн-консультації. Питання учнів вирішуються на цих щотижневих онлайн-консультаціях з педагогами-предметниками.

Педагоги ЦДО"Джерело" прихильники сучасної навчальної моделі "підтримка допитливості". Вони надають учням другу спробу — довчити матеріал та виконати завдання. Таким чином відходячи від радянської системи оцінювання "покарати". Професіонали центру організовують та проводять конкурси, форуми, проєкти, додаткові мотивуючі вебінари, майстер-класи. Адже досвід участі у таких заходах є неоціненним. Він дає дитині можливість "розуміння себе". Це у майбутньому допомагає з обранням фаху. Основне завдання педагогів "Джерела" — допомогти дитині під час шкільного навчання розвиватися та зрозуміти, з якою професією їй далі пов'язати своє життя.

Філософія школи "Джерело" полягає в повній екологічності та прозорості, формуванні критичного аналітичного мислення та soft skills у дітей.



9 "так" на користь школи "Джерело":

• авторська методика та власна Філософія;

• авторська зручна навчальна платформа / технічна підтримка;

• можливість навчатися без обмежень (територіальних, вікових);

• індивідуальний темп навчання, тьюторський супровід;

• можливість прискореного навчання;

• досвідчена команда вчителів-професіоналів;

• можливість щотижневого онлайн спілкування з кожним вчителем;

• підготовка до складання ДПА та ЗНО;

• документ про освіту єдиного державного зразка.

Демо доступ упродовж 3-х діб безкоштовно.

Свобода & Зручність & Відповідальність

Ми раді кожному!

ТОВ "ЦДО "ДЖЕРЕЛО" (код ЄДРПОУ 40345655). Ліцензія у сфері загальної середньої освіти. Розпорядження Київської міської державної адміністрації від 15.09.2016 № 866.

Зараз ви читаєте новину «Ти можеш здобути якісну шкільну освіту вдома». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути