вівторок, 14 липня 2020 16:06

Стильне дитинство з Baby Dior: огляд колекції весна-літо 2020

Стильне дитинство з Baby Dior: огляд колекції весна-літо 2020
Dior представив яскраву грайливу колекцію весна-літо 2020, у якій малюки відчують себе справжніми чарівними героями

Легендарний Dior уже 74 роки тішить шанувальників кутюрними нарядами, випускаючи близько 12 колекцій на рік. Завдяки вишуканості крою та класичній красі відтінків дизайнерський одяг змушує інакше поглянути на фешн-індустрію. Так, за допомогою елегантних силуетів модельєри розкривають у дівчині внутрішню леді, а стриманість і лаконічність чоловічих лінійок підкреслюють мужні риси джентльмена.

Якщо йдеться про дитячий одяг, то його пошиття стало окремим напрямком дизайну. Повторюючи тенденції дорослих образів і заглиблюючись у тренди, знамениті кутюр'є натхненно створюють вбрання для юних модників. Ось і Dior не залишив дітлахів без уваги. Цього року бренд представив яскраву грайливу колекцію весна-літо 2020, у якій малюки відчують себе справжніми чарівними героями.

Натхнення казкою

Модний дім зберігає вірність традиціям і виготовляє товари для дітей лише в історичних ательє, збудованих в 1957 році. Майстерні досі пам'ятають принцесу Монако Грейс, що з дозволу мосьє Діора відкрила перший магазин, де продавались речі для маленьких непосид. Як і тоді, лінійки Baby Dior відшиваються згідно з архівними ескізами. Єдині причини, через які допустимі зміни під час розробки сучасних колекцій, - актуальність кольору та відповідність трендам.

Опираючись на особливий дух минулого, Корделлія де Кастеллан, модельєр бренда, відшукала натхнення для роботи в повісті про Пітера Пена. Завдяки творчому підходу серія наповнилася грайливим настроєм, що втілюється у графічних узорах і пастельній, але водночас насиченій палітрі.

• Для спортивних діток представлені худі, світшоти, футболки з флісу та трикотажу. Моделі створені в чорно-сірій і рожево-білій палітрі та доповнені 3D-логотипом із корозійним ефектом.

• Dior також запропонував шкільну форму для хлопчиків: поло в нейтральних тонах, класичні брюки та джинси з еластичної бавовни, трикотажний кардиган на ґудзиках. Речі легко комбінувати між собою та можна поєднувати із брендовими рюкзаками чи снікерами.

• Наряди для дівчаток, виготовлені з жаккарда, підтримують стиль лінійки. Спідниці та блузи з етно-елементами нагадують образи персонажів повісті, а сукні та футболки з яскравими вкрапленнями - уособлення безтурботного дитинства.

• Розробляючи одяг для найменших, Dior теж не відходить від канонів і традицій. Комбінезони-чоловічки, дівчачі легкі плаття і однотонні сорочки для юних джентльменів створені в пастельних тонах. Матеріали підібрані з натуральних тканин: трикотаж, парусина, бавовна.

Літня колекція Baby Dior 2020 відмінно передала чарівний настрій казки. А ще занурила в подорож, сповнену пригод і забав.

Зараз ви читаєте новину «Стильне дитинство з Baby Dior: огляд колекції весна-літо 2020». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути