пʼятниця, 22 грудня 2017 15:26

Створюємо простір і затишок в однокімнатній квартирі: поради від Golden Plaza

Створюємо простір і затишок в однокімнатній квартирі: поради від Golden Plaza
Поради від магазину меблів Golden Plaza, як створити просторий і затишний інтер'єр в обмеженому просторі

Цілком логічно, що однокімнатна квартира не є найкращим варіантом для втілення дизайнерських ідей і бажань. Але це не скасовує того факту, що навіть в обмеженому просторі можна створити дійсно гарний, просторий і затишний інтер'єр. І якщо ви не збираєтеся просити допомоги у експертів, тоді вам обов'язково знадобляться поради від магазину меблів - Golden Plaza.

Для початку проаналізуйте ситуацію. Ретельно огляньте простір, особливу увагу приділіть тим речам, якими ви користуєтеся менше всього. Чи потрібні вони вам? Чи варто витрачати на них дорогоцінні метри? Якщо ні, то вам варто обов'язково їх позбутися і звільнити простір для раціонального використання.

Починайте створювати функціональні зони у своїй квартирі не тільки в кімнаті, але і коридорі. Якщо в передпокої є місце для шафи-купе, то вам дуже пощастило, адже не доведеться захаращувати єдину кімнату цим предметом меблів. Коридор - ідеальне місце для гардеробної. Крім шафи його можна доповнити полицею для взуття, дзеркалом на весь зріст і антресолями під стелею.

Серйозно розвантажити невеликий простір однокімнатної квартири також допоможе наявність балкона. Якщо керуватися діючими способами оформлення лоджії, а не закладати її в хаотичному порядку, ви обзаведетеся ще одним місце для зберігання. Найпростіше створити ніші з полицями, де можуть зберігатися предмети, які не потребують опалювального приміщення.

Розмежовуючи приміщення на окремі зони краще не використовувати високих ширм і перегородок, так як ви залишите певну частину приміщення без денного світла. Якщо ви вирішили зонувати простір, робіть це з допомогою кольору, освітлення, підлогових конструкцій і поєднання різних текстур.

Рекомендується в однокімнатних квартирах використовувати виключно багатофункціональні меблі. У багатьох диванах передбачені ніші для зберігання білизни. Розкладні столи з додатковими стільницями також відмінно підійдуть для оформлення однокімнатної квартири. Крісло-ліжко чи спальне місце, що ховається в шафу, зекономлять місце і допоможуть облаштувати інтер'єр в квартирі.

Дизайнери придумали стільки цікавих варіантів, що покупцям залишилося тільки вибирати.

Зараз ви читаєте новину «Створюємо простір і затишок в однокімнатній квартирі: поради від Golden Plaza». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути