середа, 29 грудня 2021 14:05

Найпоширеніші помилки під час вибору пластикових вікон

 

Пластикові вікна міцно увійшли до нашого повсякденного життя. Їх вибирають через довговічність, естетичний зовнішній вигляд і високі тепло- і шумоізоляційні властивості. Але не всі, замовляючи вікна, звертають увагу на якість віконної конструкції. Багато хто приділяє увагу лише пошуку недорогих пластикових вікон або профілю певного бренду. Давайте розберемося, які основні помилки роблять споживачі, замовляючи вікна з металопластику.

Ця інформація була зібрана на підставі статистики одного з найбільших віконних заводів в Україні "ВІКНА ОНЛАЙН". Якісні Вікна Маріуполь, саме таку репутацію має цей завод не лише у Маріуполі, але й по всій Україні.



1. Пошук найдешевшого варіанту. Найчастіше пластикові вікна вибирають за принципом, що дешевше, тим краще. Дешево – не означає якісно. Якщо ціни на пластикові вікна в одного постачальника значно нижчі від інших, варто задуматися, на чому він заощадив. Головне, щоб ця економія не стосувалася якості комплектуючих та професіоналізму працівників. Якщо ви хочете заощадити, вибирайте вікна безпосередньо від заводу-виробника, не переплачуючи посередникам.

2. Вибір профілю певного бренду. Багато хто досі вважає, що якщо придбати вікна відомого бренду, то вони гарантовано будуть якісними та прослужать довгі роки. Не завжди так. Вибір пластикового вікна вимагає комплексного підходу, який складається з вибору всіх комплектуючих, а не одного профілю. Потрібно відповідально підходити до вибору технічних характеристик профілю, так і склопакета, і фурнітури.

3. Встановлення пластикових вікон своїми силами. Для встановлення вікон, як і для виміру, необхідні певні навички. Якщо у Вас немає досвіду у цій сфері, рекомендуємо довірити цей відповідальний процес професіоналам. Скориставшись послугами професійної монтажної бригади.

4. Відмова від енергоефективності. Пластикове вікно – це довгострокове вкладення, тому ми не рекомендуємо заощаджувати на теплозберігаючих властивостях. Тим більше, що в зимовий період Ви помітите, як окупитися Ваше тепле пластикове вікно.

5. Відсутність зовнішніх відкосів. Після установки пластикових вікон обов'язковою умовою є закладення внутрішніх та зовнішніх відкосів. Внутрішнім відкосам споживачі приділяють достатньо уваги, обробляючи їх штукатуркою, гіпсокартоном або сендвіч-панелями. А про зовнішні найчастіше забувають або закладають недостатньо якісно. Згодом монтажна піна може руйнуватися під впливом зовнішніх погодних умов, що негативно позначиться на властивостях вікна загалом.

6. Вибір одного варіанта для всіх кімнат. У кожній кімнаті свій мікроклімат та свої потреби у тепло- та шумоізоляції. Тому рекомендуємо індивідуально підходити до вибору кожного вікна окремо. Наприклад, для балконного блоку при заскленому балконі підійде простий варіант, а в спальню потрібен тепліший варіант.

Рекомендуємо не економити на якості та відповідально підходити до вибору пластикових вікон, довіряючи рекомендаціям фахівців надійних віконних компаній.

Зараз ви читаєте новину «Найпоширеніші помилки під час вибору пластикових вікон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути