Ексклюзиви
вівторок, 23 травня 2017 17:07

Рулонні штори з фотодруком

  Яскраві кольори, незвичний дизайн і оригінальність принту – це те, що відрізняє друк від звичайних варіантів ролет
Яскраві кольори, незвичний дизайн і оригінальність принту – це те, що відрізняє друк від звичайних варіантів ролет

Інтер'єр приміщення допомагає людям відчути комфорт і підняти настрій. Безліч життєвих факторів безпосередньо залежать від будинку, в якому проживає та чи інша особа. Тому, дизайну присвячують окремі розділи в областях будівництва і навіть в психології. Штори з друком можуть підкреслити особливості кімнати, що відмінно позначиться на інтер'єрі в цілому.

Зовнішній вигляд штор з фотодруком

Яскраві кольори, незвичний дизайн і оригінальність принту – це те, що відрізняє друк від звичайних варіантів ролет. Головною особливістю зовнішнього вигляду виробу є те, що ви самостійно можете вибрати малюнок, який буде зображено. Пейзаж, портрет або просто фотографія предмета буде радувати не тільки вас, але і людей, які заглянули у ваше віконце. Завдяки сучасним технологіям рулонні штори з фотодруком прикрасять будь-яке приміщення і захистять від яскравого світла.

Рулонні штори мають ряд переваг, які відрізняють їх від інших моделей:

• Тканинні вироби достатньо зручні і прості у використанні.
• Візуальні прийоми дозволяють розширити простір і об'єднати зовнішню і внутрішню частини будинку.
• Оригінальність дизайну дозволяє зробити неповторним ваше приміщення.
• Сучасний технологічний друк дозволяє користуватися ролетами довгий час, запобігаючи вигоряння тканини.

Помістити виріб в квартирі просто, але, якщо вам знадобиться віконна профільна реклама – ролети з фотодруком підійдуть ідеально. Віддрукований логотип компанії або інший тематичний візерунок закриє вікна і залучить клієнтів.

Технологія друку на шторах

Нанесення принта на тканинну основу – справа не проста, але захоплююча. Smart UV друк проводиться за допомогою спеціального обладнання, яке змішує фарби і запаює їх у полотно. Існує кілька видів нанесення:

Термічний. Процес полягає в розігріві фарби до необхідної температури. При збільшенні градусів фарбувальні матеріали збільшуються в об'ємі і виштовхуються з принтера на поверхню. Після чого запаюються на тканини ролети, видаючи яскравий малюнок.
Ультрафіолетовий друк. Дозволяє нанести візерунок на будь-яку поверхню. Завдяки спеціальному УФ-чорнилу, малюнок легко береться і яскраво виглядає в будь-якому місці. Після надходження фарби візерунок фіксується з допомогою ультрафіолетових ламп – випромінювачів, які знаходяться в конструкції пристрою друку.

Обравши рулонні штори, прикраса інтер'єру вам забезпечена. Вибір малюнка дозволить вашій фантазії збутися, а оригінальність і неповторність принта запам'ятається вашим гостям надовго.

Зараз ви читаєте новину «Рулонні штори з фотодруком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути