четвер, 11 березня 2021 14:24

Чому варто ставити в БК Parimatch

Чому варто ставити в БК Parimatch
Фото: chelseablues.ru

Недосвідчені беттори часто задаються питанням про правильний вибір букмекерської контори. Хтось робить його швидко і без зайвих думок, вибираючи серед найпопулярніших БК, а хтось може днями переглядати каталог букмекерів і вивчати інформацію про кожного оператора спортивних ставок.

Ознайомившись з відгуками та оглядами на різних тематичних сайтах і форумах, низка бетторів віддає перевагу букмекерській конторі Parimatch. У цьому огляді ми розповімо, чому варто укладати парі саме на сайті української компанії.

Історія розвитку БК

Паріматч заснована в Україні в 1994 році. Відтоді впродовж чотирьох років вона лише збільшувала кількість наземних пунктів ставок у країні. Починаючи з 2000 року, компанія перейшла на роботу в Інтернеті, відкривши свій перший офіційний сайт. Після цього букмекер почала створювати ППС і надавати онлайн-послуги в різних країнах світу (Росія, Білорусь, Молдова, Казахстан) і розширювати свою аудиторію. Зараз лише на міжнародному ресурсі контори щомісяця більше 10 мільйонів відвідувань.

Переваги Паріматч

Разом з припливом аудиторії БК прагне збільшувати і кількість можливостей для своїх гравців. Вона пропонує більше 25 видів спорту в лінії з глибоким розписом, де на топові події можна знайти близько 1000 результатів. Тут є можливість укладати парі як на перемогу однієї з команд, так і на кількість жовтих карток, кутових або аутів. Такий великий вибір варіантів для ставок приваблює безліч досвідчених бетторів.

Якщо порівнювати з топовими беттінговими гравцями СНД, то коефіцієнти в українській конторі будуть трохи нижчі, але ця різниця не критична і практично непомітна для тих, хто не ставить великі суми грошей.

Багатьох гравців в Паріматч приваблює бонусна політика. Тут вона добре розвинена, і кожен користувач зможе знайти вигідну акцію для себе. Наприклад, для новачків тут є бонус за реєстрацію, а для досвідченіших бетторів доступні різні програми лояльності та кешбеки.

До того ж українську контору експерти називали однією з найзручніших у поповненні рахунку та виведення коштів в 2020 році. Тут для проведення фінансових операцій є кілька десятків різних платформ. Здійснювати фінансові операції можна через банківські карти, електронні гаманці, криптовалюти тощо.

Окремо варто відзначити службу підтримки. У разі виникнення проблем гравець може зв'язатися з саппортом відразу декількома способами: через онлайн-чат, мессенджери, електронну пошту і через мобільний номер телефону. Служба підтримки компанії відповідає гравцям практично миттєво. Лише діалог за допомогою email може затягнутися на кілька годин.

Висновки

В сукупності всі перераховані чинники роблять букмекерську контору однією з найвигідніших і найпривабливіших на пострадянському просторі. Тому при виборі БК чимало експертів радять віддати перевагу Паріматч.

Зараз ви читаєте новину «Чому варто ставити в БК Parimatch». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути