пʼятниця, 09 листопада 2018 16:01

Лабораторне обладнання для тваринництва та ветеринарії

  Для якісної діагностики тварин необхідне хороше обладнання
Для якісної діагностики тварин необхідне хороше обладнання

Понад 80% хвороб у тварин можна виявити на ранній стадії та пролікувати. Але щоб зробити якісну діагностику, потрібне хороше обладнання.

"Найбільш інформативним для ветеринарів залишається загальний аналіз крові. Його проводять як домашнім тваринам для встановлення діагнозу, так і тваринам в лабораторіях. Іноді, щоб встановити правильний діагноз достатньо простого аналізу. В сучасних лабораторіях його роблять за секунди. Лаборант за допомогою біохімії, гормонального чи гематологічного аналізу проведе діагностику, а лікар призначить курс лікування. Завдяки правильному аналізу можна оцінити загальний стан тварини, припустити ураження внутрішніх органів, оцінити ступінь патологічних змін" - розповідає столичний ветеринар Григорій Пастушенко.

Для обладнання сучасної лабораторії потрібні спеціалізовані апарати, меблі, пробірки, мікроскопи та техніка. В Україні є чимало компаній, які продають таке обладнання, але щоб отримати його якісним та за доступною ціною краще звернутися в магазин Укрвет.

"Найкраще усе лабораторне обладнання купувати в одній компанії, щоб компанія мала гарантію на обладнання та уклала договір на співпрацю. Часом буває, в процесі потрібно дещо докупити. Щоб не бігати по ветеринарних магазинах, можна подзвонити одному менеджеру, який підбере найбільш оптимальний варіант. До того ж, якщо купити все обладнання для лабораторії постачальник йде на поступки та робить чималу знижку. Крім того, треба врахувати, що лабораторія це й стерилізатори, специфічні сушарки, антибактеріальні засоби, спеціальні лампи для освітлення", - каже ветеринар.

Для невеликих господарств чи лікарів-ветеринарів, які обслуговують різні свинокомплекси, радять звернути увагу на мобільні лабораторно-діагностичні комплекси.

"Яку саме лабораторію обрати, кожен визначає самостійно. Для ветеринарних кабінетів - це спрощені комплекси, а от для племінних господарств та великих ферм краще мати власну лабораторію та лаборанта", - додає ветеринар.

Компанія Укрвет працює з усіма господарствами в будь-якому регіоні України. Спеціалісти цієї компанії не лише продають обладнання, а й проконсультують як його правильно встановити та налагодити, допоможуть у виборі та нададуть гарантію на все обладнання.

Зараз ви читаєте новину «Лабораторне обладнання для тваринництва та ветеринарії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути