четвер, 20 лютого 2020 12:45

Купити портмоне – вдала ідея при виборі подарунку для найдорожчих

Обираючи подарунок для близької людини, перш за все хочеться зробити приємний та корисний сюрприз. Рідній матусі, найкращому в світі батьку, або обранцю вашого серця – ця річ має бути корисною і разом з тим дарувати приємні емоції та спогади про того "хто подарував". Експерти стилю та модні блогери радять купити портмоне з натуральної шкіри. Адже вони завжди з нами: на прогулянці, у відрядженні, під час шопінгу, на діловій зустрічі чи у відпустці на курорті.

  Портмоне з натуральної шкіри - ідеальний подарунок
Портмоне з натуральної шкіри - ідеальний подарунок

Гаманець з натуральної шкіри чи зі штучного матеріалу?

Це питання постає внаслідок величезного асортименту виробів з синтетичних матеріалів та замінників. Відповідь очевидна – купити шкіряний гаманець з натуральної шкіри. Чому так категорично? Бо тільки теляча шкіра має унікальне поєднання властивостей (міцна, зносостійка, м'яка, пружна, водо- та повітропроникна). Сучасні технології дають можливість створювати і імітацію шкіри змії, і шкіри алігатора. Попри це, шкіряне портмоне в Києві можна знайти і з екзотичного матеріалу (скат, пітон, страус, буйвіл та т.п.).

Функціональність портмоне

Найпопулярніше шкіряне портмоне в Україні виглядає як шкіряний гаманець прямокутної форми, що складається навпіл. Характерні конструктивні особливості:

- 1-2 повздовжніх відділи для банкнот;
- кишеньки для карток на розвороті виробу;
- монетниця на кнопці чи замку;
- застібка в моделях з відкидними відділами та нішами для документів;
- кишеня з віконцем-сіточкою для водіїв та бізнесменів (під посвідчення водія, ID-картку, тех.паспорт на авто).

Гаманці для леді та шкіряна калита для джентельменів

Навіть не спеціаліст, одразу розуміє де чоловіче шкіряне портмоне, а де жіноче портмоне. Оскільки саме зовнішній колір їх відрізняє. Зазвичай, купити чоловіче портмоне можна чорного, коричневого чи синього кольору. Більшість дизайнерів експериментують з фарбами відстрочки, тканини підкладки або торцевих країв.

Класичне жіноче портмоне з натуральної шкіри не має обмежень по палітрі фарб. Найважливіше – індивідуальні особливості смаку та стилю дами. Хоча в магазинах домінує червно-багряна палітра, знайти 2 однакові товари неможливо. В конкурентній боротьбі, імениті бренди хитрують – на міжнародних ярмарках повністю викуповують партії шкіри в ексклюзивному дизайні та створюють свої унікальні колекції аксесуарів.

  Портмоне з натуральної шкіри - ідеальний подарунок
Портмоне з натуральної шкіри - ідеальний подарунок

Відомий бренд чи український майстер?

Такі марки як "Brioni" чи "Neri Karra" гарантують вишуканість стилю і найвищу якість. Натомість, місцеві спеціалісти вкладають душу в звичайне портмоне для документів, дослухаються до побажань замовника. Купуйте в фірмових бутіках або онлайн-магазині. "Нова пошта" доставляє за 1 день в міста Київ, Харків, Одеса, Дніпро.

Зараз ви читаєте новину «Купити портмоне – вдала ідея при виборі подарунку для найдорожчих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути