пʼятниця, 21 лютого 2020 10:20

Купити спецвзуття: які критерії для вибору спецодягу?

Купити спецвзуття: які критерії для вибору спецодягу?
Cьогодні спецодяг в Україні представлений цілком функціональними і зручними моделями, виконаними з сучасних інноваційних матеріалів

Сучасний cпецодяг, що використовується у виробничих і видобувних галузях, сільському господарстві, комунальній сфері та інших напрямках діяльності людини, вже практично нічим не нагадує колишні безформні роби. Сьогодні, спецодяг в Україні представлений цілком функціональними і зручними моделями, виконаними з сучасних, нерідко, інноваційних матеріалів, з урахуванням всіх особливостей середовища, в якому вони будуть використані.

4 ефективних способи вибору спецодягу

1. Вибирайте альтернативні варіанти

Необхідно враховувати той факт, що робочий одяг в Києві регулюється на законодавчому рівні, тому вибирати альтернативні рішення можна тільки відштовхуючись від того, що перераховані види є в нормативно-правових актах.

Якщо дане підприємство має на увазі оптимально використовувати спецодяг, який не передбачений законодавством, то перш ніж купити спецвзуття в Україні або буде обрано захисний робочий спецодяг, необхідно звернутися до трудового інспектора. Недоліком є те, що іноді прийняття рішення займає тривалий час, але ви зможете істотно заощадити.

2. Термін експлуатації

Оптимально, якщо ви зможете знайти і купити робоче взуття в інтернет-магазині або будь-які інші засоби індивідуального захисту з довгим терміном служби, хоча вони будуть і коштувати дорожче. Справа в тому, що на підприємствах використовуються засоби індивідуального захисту, поки вони можуть виконувати свою функцію, необмежену кількість часу.

3. Вибирайте інший матеріал

Обов'язково подивіться на склад. Якщо в ньому буде велика кількість бавовни, тоді цей спецодяг не зможе прослужити протягом тривалого часу. Необхідно вибирати спецодяг зі штучних матеріалів, наприклад, мембранна тканина або оксфорд.

Враховуючи ці критерії, ви зможете вибрати і купити спецодяг недорого, при цьому отримаєте в розпорядження виключно якісну продукцію. Особливо, якщо звернетеся за допомогою в інтернет-магазин СПЕЦПРОМ-КР, де консультанти допоможуть підібрати оптимальне рішення, враховуючи цілі, побажання та фінансові можливості. Доставка по всій Україні/

Зараз ви читаєте новину «Купити спецвзуття: які критерії для вибору спецодягу?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути