вівторок, 13 березня 2018 11:41

Кришталики нового покоління допоможуть бачити "на всі сто"

Катаракта є головною причиною сліпоти у світі, за даними Всесвітньої організації охорони здоров'я. За статистикою кожен п'ятий житель земної кулі у віці від 40 до 65 років страждає від катаракти, а після 65 років – кожен другий. Але є можливість позбутися цього діагнозу. Відновити чіткість і повноту зору допоможе імплантація штучного кришталика.

Важливо цей кришталик правильно вибрати, адже саме від нього залежить якість зору після операції. Проте, навіть якщо заміните уражений катарактою кришталик на штучний, наразі повністю замінити природній кришталик у всіх його функціях неможливо. Природній кришталик дозволяє чітко бачити предмети на будь-якій віддалі. Сучасні штучні, залежно від виду, мають одну, дві чи три фокусних відстані.

  Фокусні віддалі кришталиків
Фокусні віддалі кришталиків
Віднедавна у Львові доступна остання розробка компанії Zeiss – трифокальна інтраокулярна лінза нового покоління AT LISA tri (трифокальні лінзи - Gazeta.ua).

"Це кришталик нового покоління від всесвітнього лідера надточної оптики німецької компанії Zeiss. З трифокальними лінзами ви відчуєте м'яке фокусування зору на будь-якій віддалі без окулярів. Ви зможете з легкістю переводити свій погляд з екрану комп'ютера на документи чи на дальні дерева у вікні, не втрачаючи якості зображення. Ви можете не перейматися через гало чи засвіти під час керування авто у нічний час – ця лінза забезпечує надзвичайний рівень контрастної чутливості", – пояснюють у медичному центрі "ЛАЗЕР Плюс".

Імплантація торичної трифокальної лінзи може відновити ваш зір навіть якщо ваш діагноз — астигматизм.

"Після ретельного аналізу вашого ока лікар підбере унікальну по своїй будові лінзу, яка дозволить повністю подолати чи суттєво зменшити вашу залежність від окулярів. Цю лінзу виготовлять за вашими індивідуальними параметрами на заводі Zeiss", – кажуть медики.

Страждати від катаракти усе життя чи скористатись можливістю її позбутися?

  Зміна зору при катаракті
Зміна зору при катаракті
  Зір при імплантації монофокальної лінзи (лінзи з одним фокусом)
Зір при імплантації монофокальної лінзи (лінзи з одним фокусом)
  Трифокальна лінза
Трифокальна лінза

Фахівці МЦ "ЛАЗЕР Плюс" радять: підходьте до вибору кришталика виважено, оцініть усі переваги тієї чи іншої лінзи, переконайтеся, що ваш вибір відповідатиме стилю вашого життя, вашим очікуванням і побажанням.

Дізнайтеся більше про видалення катаракти у МЦ "ЛАЗЕР Плюс" та про новітнє покоління кришталиків на www.bezkatarakty.com.ua або за телефонами (032) 224-9-224 та (096) 224-9-225

Зараз ви читаєте новину «Кришталики нового покоління допоможуть бачити "на всі сто"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути