Ексклюзиви
середа, 26 січня 2022 15:23

Книга для саморозвитку для тих, хто не любить читати, а любить діяти

Ви не дуже любите читати, а любите діяти? Чи є тоді така книга для саморозвитку, яка може підійти Вам?

Вам цілком може прийтись до душі книга, де зовсім небагато теорії, зате багато практичних вправ!

 

Хтось скаже: "Які ще вправи? Біжиш тут як білка в колесі - голови підняти ніколи! Певною мірою це буде правдою. У житті завжди знаходяться термінові справи та питання, які готові поглинути всю Вашу увагу. У когось це буде виховання дітей, у когось робота, у когось ремонт тощо. Справді, це все потрібно вирішувати і треба робити. І в той же час потрібно встигати найголовніше, про що ми в цій нескінченній круговерті часом забуваємо, - потрібно встигати жити та отримувати задоволення від життя.

Часто буває непросто знайти час та сили на себе, на реалізацію своїх цілей та втілення своїх мрій. Але якщо їх не реалізовуватимете Ви, то хто ж це зробить за Вас?

Крім часу та сил для втілення своїх цілей у життя також потрібні ще й здібності. І чим вище і більше мети, тим більше потрібно цих здібностей.

Хочеться мріяти масштабно і ставити найсміливіші цілі. Як же підняти свої здібності на потрібний для цього рівень, щоб життя не підрізало Вам крила через невдачі та жорстокі розчарування?

Ось тут може знадобитися проста і швидко дає результати книга для саморозвитку, де трохи теоретичних основ і багато практичних вправ.

Чи є така книга?

Так є. Її назва "Самоаналіз". Вона і в правду допоможе об'єктивно проаналізувати та оцінити себе за 24 якостями, краще зрозуміти себе, свої вчинки та вчинки інших людей. Але більша частина цієї книги присвячена вправам для підвищення самооцінки, впевненості в собі, уважності, для розвитку творчих здібностей та уяви, для відновлення або покращення пам'яті, підвищення стресостійкості, наповнення свого життя позитивом, життєвою енергією та гарним настроєм. Ця книга по праву входить до найпопулярніших книг для мотивації та саморозвитку. І її можна назвати найвідповіднішою книгою для саморозвитку для активних людей.

Почніть займатися за цією книгою – і перед Вами відкриється новий світ розуміння себе, своїх здібностей та впевненості у собі та своїх силах!

Зараз ви читаєте новину «Книга для саморозвитку для тих, хто не любить читати, а любить діяти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути