Ексклюзиви
понеділок, 17 лютого 2020 12:29

Kameron. Український ритейл, тримайся!

Kameron. Український ритейл, тримайся!
Офіційний представник DOLCE & GABBANA, SAINT LAURENT, BALMAIN, POLO RALPH LAUREN, DOLCE & GABBANA JUNIOR і POLO RALPH LAUREN KIDS - онлайн-магазин Kameron - відкрили в Україні

Ваш постачальник luxury-брендів

Нарешті: онлайн-магазин Kameron від однойменного офлайн-ритейлора відкритий. Офіційний представник DOLCE & GABBANA, SAINT LAURENT, BALMAIN, POLO RALPH LAUREN, DOLCE & GABBANA JUNIOR і POLO RALPH LAUREN KIDS в Україні. Це гарантує оригінальність, доступ до товарів, які продають лише у монобрендових бутиках, та якість кожної одиниці товару. Створений, щоб єднати модних маестро з прихильниками досконалості.

Каталог товарів чи тусовка трендсетерів?

Це комбо, друзі. Ексклюзивні колекції диктаторів моди, які створені вражати українських інфлюєнсерів — тут. Класика, романтизм, casual, вечірні, спортивні та стрітові образи і чимало інших напрямків, щоб кожен міг знайти своє. Можна відтворювати образи, стилізовані самими брендами, або ж податися у сміливі фешн-експерименти. Ті, хто прагнуть бути ультрасучасними, вже приміряють новинки тут.

Якість за замовчуванням

Завдяки запуску платформи Kameron поціновувачі якості можуть потішити свого внутрішнього перфекціоніста. Досконалість прослідковується не лише у зовнішньому вигляді моделей. Безперечність конструкцій, виконане на совість конфекціювання матеріалів, добірна фурнітура та ювелірне оздоблення. Це далеко не весь перелік характеристик, які відрізняють продукцію брендів Камерон від інших, представлених на ринку.

Кому дякувати або чиїми зусиллями?

Важлива деталь: сайт пропонує актуальну продукцію, аби кожен міг крокувати в ногу з часом. Усі товари luxury-брендів відсортовані за категоріями, щоб зробити перегляд асортименту або пошук необхідної моделі швидким та зручним.

Варто згадати тих, хто працював над створенням Kameron — це Omnicore — компанія, що надає послуги eCommerce as a service, тобто розробляє сучасні платформи для інтернет-торгівлі та забезпечує усі внутрішні процеси від створення контенту до клієнтського сервісу та послуг фулфілменту. Вона надає послуги performance-маркетингу, стимулюючи ріст продажів, репутації та задоволених клієнтів.

Розробляючи інтерфейс з боку функціональності, зручності та естетики, Kameron створили те, що сьогодні люксові бренди доступні в Україні. Тож зустрічайте нового гіганта ринку Kameron. Український ритейл тримайся.

Домашній шопінг заощаджує час і дає можливість бути більш продуктивними. Зручність оформлення замовлення — ще одна його перевага. Крім того, є доставка по всій Україні, а у Києві можна скористатися послугами стиліста-консультанта інтернет-магазину. Він особисто привезе покупки для примірки та підбору найбільш відповідного розміру.

Здається, саме цей онлайн-стор здатен принести хороший шопінг-досвід високого рівня і стати тим, кого можна порадити друзям.

Зараз ви читаєте новину «Kameron. Український ритейл, тримайся!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути