понеділок, 13 серпня 2018 10:00

Яку техніку для кухні обирають українці?
7

  Кожна 3-тя українська сім'я вже вибрала техніку Pyramida для своєї кухні
Кожна 3-тя українська сім'я вже вибрала техніку Pyramida для своєї кухні

В останні роки українські споживачі масово переходять на товари українського виробництва. Адже з падінням курсу гривні імпортні товари стали в рази дорожчі. А патріотичні переконання стимулюють українців до того, щоб максимально підтримувати локальних виробників і споживати товари, вироблені в нашій країні. Така тенденція сприяла тому, що українська промисловість буквально вистрілила, за останні чотири роки в країні відкрито 100 заводів і фабрик. Причому вся сотня - це високотехнологічні виробництва, які спеціалізуються не тільки на виготовленні харчових продуктів, але й різноманітних новинок побутової техніки.

Це й не дивно: ринок побутової техніки в нашій країні - один з найбільш швидкозростаючих. За підсумками 2017 року він зріс майже на третину до 75,1 млрд грн, сказано в дослідженні GfK Ukraine. Зокрема, продажі великої побутової техніки в минулому році зросли на 26,5% - до 15,3 млрд грн, дрібної побутової техніки - на 20,5% до 16,8 млрд грн, а офісної техніки і витратних матеріалів - на 19, 1% до 1,046 млрд грн.

 

І спонукають до покупки споживачів різноманітні багатофункціональні новинки, серед яких - десятки варіацій домашніх помічників. Зокрема, серед кухонних новинок споживачі віддають перевагу техніці ТМ Pyramida. Про це свідчать результати голосування споживачів у рамках конкурсу Фаворити успіху 2017. Кращими споживачі і експерти визнали вбудовані кухонні витяжки та варильні поверхні ТМ Pyramida.

 

Втім, це вже не перша нагорода компанії. З 2006 року на власних високотехнологічних потужностях в Україні виробляється понад 60% техніки Pyramida, проданої в 2017 році. Якість техніки і впізнаваність бренду Pyramida неодноразово підкріплено престижними нагородами кращих премій країни: Українська народна премія, Вибір року та ін.

  Кожна 3-тя українська сім'я вже вибрала техніку Pyramida для своєї кухні
Кожна 3-тя українська сім'я вже вибрала техніку Pyramida для своєї кухні

Опитування свідчать про те, що кожна 3-тя українська сім'я вже вибрала техніку Pyramida для своєї кухні. І це не дивно, адже у компанії найширша мережа дистрибуції в Україні. Продукцію компанії можна знайти в більш ніж в 1 000 offline і online точках продажів в 4 країнах світу. Крім того, 500 фахівців в 70 авторизованих центрах по всій Україні подбають про куплену вами техніку Pyramida, щоб вона служила якомога довше.

  Виконавчий директор Pyramida Technik Костянтин Михайленко
Виконавчий директор Pyramida Technik Костянтин Михайленко

"Ми вдячні за визнання і впевнені, що зможемо підняти технології виробництва вбудованої техніки в Україні на нові висоти. Ця нагорода стала визнанням того, що ми досягли поставлених цілей", - сказав Костянтин Михайленко, виконавчий директор Pyramida Technik.

Такі досягнення для українських виробників побутової техніки - це не верх успіху. Адже, за прогнозами експертів, цього року ринок додасть ще 18-20% в грошовому вираженні. Такого зростання частково планується досягти за рахунок збільшення продажів вбудованих моделей побутової техніки.

https://www.pyramida.ua/

Зараз ви читаєте новину «Яку техніку для кухні обирають українці?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути