середа, 23 жовтня 2019 12:41

Як правильно вибрати шарф

Шарф - універсальний і найпоширеніший предмет одягу, за допомогою якого навіть звичайний образ можна зробити оригінальним і цікавим. У гардеробі будь-якого модника є такий популярний аксесуар і навіть кілька.

  Шарф - ідеальний аксесуар для завершення образу
Шарф - ідеальний аксесуар для завершення образу

Вибираємо ідеальний для себе шарф

Перш ніж вибрати шарф потрібно звернути увагу на такі моменти:

• Пору року. Шарфи можуть відрізнятися матеріалом, тому варто враховувати сезон, зимовий хомут буде безглуздо виглядати на легкому весняному пальто, а в зимовий період вас точно не зігріє хустка з шифону. На зиму відмінним рішенням стане купівля виробу з вовни, ангори або кашеміру. Для літа і теплої весни можна підібрати бавовняний, шовковий або аксесуар з шифону. Якщо ви в пошуку шарфа, який буде ідеально виглядати для вечірнього образу, тоді віддайте перевагу виробу з блискучої або оксамитової тканини.

• Стиль. Якщо ви хочете придбати відразу кілька шарфів, щоб поєднувати їх з різними видами одягу, визначте який стиль ви любите. Наприклад, однотонна хусточка, зав'язана за принципом чоловічої краватки додасть вашому образу елегантності і строгості.

• Кольорова гама. Колір і малюнок грають не останню роль у виборі відповідного шарфа. Безпрограшним варіантом стане покупка виробу з трьома кольорами (більше не варто). Не забувайте про свій відтінок волосся, очей і шкіри. Купуйте даний аксесуар з урахуванням вже наявних у вашому гардеробі речей.

  Шарф - ідеальний аксесуар для завершення образу
Шарф - ідеальний аксесуар для завершення образу

Пам'ятайте, що правильно обраний шарф задасть тон вашому образу і неодмінно стане родзинкою і акцентом наряду.

Де краще купити шарф?

Хочете поповнити свій гардероб якісним і одночасно красивим шарфом? Купіть цей аксесуар в режимі онлайн, адже в інтернеті таких виробів дуже багато. Ви можете підібрати шарф на всі випадки життя і під різні образи.

Інтернет-магазин шарфів "Sharf" пропонує найбільший асортимент шарфів різних дизайнів, кольорів і відтінків. Представлений вибір вразить навіть найвимогливішу модницю. У продажу жіночі, чоловічі, дитячі шарфи для різних пір року.

  Шарф - ідеальний аксесуар для завершення образу
Шарф - ідеальний аксесуар для завершення образу

Ви без зусиль зможете відшукати шарф, який не тільки освіжить будь-який ваш наряд, але стане альтернативою прикрасою, а ще зробить вас більш яскравою. Якщо вас цікавлять стильні жіночі шарфи, то купити їх можна прямо зараз тут: https://sharf.ua/catalog/zhenskie-sharfy/. Доступні ціни, широке розмаїття моделей, зручний пошук - все це зробить ваш віртуальний шопінг максимально комфортним і вигідним.

Зараз ви читаєте новину «Як правильно вибрати шарф». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути