четвер, 18 лютого 2021 16:44

Як за одну хвилину зробити страву дуже смачною?

  Виробник копченої паприки компанія ВІКШИР рекомендує додавати приправу в соуси та маринади
Виробник копченої паприки компанія ВІКШИР рекомендує додавати приправу в соуси та маринади

На наше рішення з'їсти що-небудь смачненьке, сильно впливає аромат готової їжі. Наші рецептори носа пов'язані з смаковими рецепторами, при цьому забезпечується біля 50% смаку. Саме запах робить смак насиченим, а їжу бажаною. Тому, застосовуючи паприку натурального копчення Ви завжди зможете будь-яку страву зробити вишуканою та ароматною.

Натуральна копчена паприка – це процес копчення перцю в коптильних камерах. Процес трудомісткий, але дуже захоплюючий. Тому що вкінці виходить копчений натуральним способом перець, який можна використати як універсальну приправу до будь-якої страви.

Ця приправа є чудовим варіантом як для м'ясних, так і для овочевих страв. Адже запах копчення у всіх людей асоціюється з ароматом ситості.

Компанія ВІКШИР, є виробником копченої паприки та рекомендує цю приправу використовувати в соуси, маринади. Використовуючи не більше 2% для приготування страв, Ви отримаєте неповторний аромат копчення. Найголовніше, що копчена паприка від ВІКШИР проходить всі етапи лабораторного контролю, а також є безпечним продуктом для здоров'я.

Можна довго називати страви, де копчена паприка буде робити насиченим, ароматним та смачним Ваш шедевр. Наприклад, приготована Вами запечена картопля, рис, м'ясні і рибні страви, овочеве рагу, борщі, супи, юшки, лечо та соте, по істині посилять аромат готової страви за рахунок копченої паприки.

Додаючи за одну хвилину до приготування Вашої страви, Ви отримуєте смачний аромат копчення. Ця приправа надає незабутній смак та аромат як в гарячих, так і в холодних стравах.

Українська компанія "ВІКШИР" підходить до свого виробництва копчення паприки з наукової точки зору. Зовсім нещодавно, ми проводили дослідження в області застосування копченої паприки і розповідали, як в домашніх умовах зрозуміти, що перед Вами саме продукт натурального копчення. Все це можна подивитися на YouTube каналі. Нам дуже хочеться, щоб читачі стали нашими незалежними експертами та оцінили продукт, який може зайняти достойне місце на кухні і найголовніше, за незначну ціну.

Копчена паприка приправа, що дозволяє суттєво поліпшити смакові властивості страв, а значить зробити його оригінальним. Це завжди викликає захоплення, коли всі пробують таку страву.

Придбати копчену паприку можна як на нашому сайті vikshir.com, а також на сайті РОЗЕТКА https://rozetka.com.ua/ua/seller/viktanshir/, де Ви можете почитати відгуки про цей продукт і зробити свій вибір при покупці копченої паприки від ВІКШИР.

Зараз ви читаєте новину «Як за одну хвилину зробити страву дуже смачною?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути