пʼятниця, 03 грудня 2021 16:58

Ідеальний обідній стіл - який він?

 

Дизайн кухонного інтер'єру необхідно ретельно планувати заздалегідь. Підбір меблів слід починати з придбання найбільш великих і важливих предметів. Одним з них є стіл. Для обідньої зони він становить основу. І те як вона буде облаштована багато в чому залежить від його правильного вибору. За ним збираються всі мешканці для спільної трапези або найближчі друзі, щоб поспілкуватись за чашкою смачної кави. В кухнях невеликих габаритів стіл кухонний може використовуватися в якості робочої поверхні під час приготування їжі.

Слід розуміти, наскільки важливо продумати всі деталі і дрібниці. У кожного можуть бути власні вимоги до таких меблів. Але базові критерії вибору є практично однаковими для всіх. Перш за все це естетичний вигляд, функціональність, комфорт експлуатації, легкість у догляді і довговічність.

Меблеві фабрики сьогодні постійно розробляють нові моделі і вдосконалюють вже існуючі. Купити стіл, який максимально підійде вашому житлу, не складе труднощів, якщо слідувати певним правилам.

 

На що сфокусувати увагу при купівлі

Спочатку необхідно продумати місце, де і як буде встановлений стіл. Його розмір можна визначити за допомогою нехитрих розрахунків: на одну людину має припадати 50-60 см по ширині і близько 40 см по глибині.

Прорахувавши габарити, потрібно спланувати яка форма краще. Виключивши ексклюзивні дизайнерські рішення, всі столи можна поділити на круглі і квадратні або овальні і прямокутні. У таких варіантах ці меблі можуть виступати окремими моделями. Якщо це стіл-трансформер, то з круглого виробу легко зробити овальний або з квадратного — прямокутний. Вибір форми столу залежить від кількості проживаючих, ваших власних уподобань і простору, де його планується розташувати.

 

Необхідно пам'ятати, що стіл не повинен вибиватися із загального стилю інтер'єру. Потрібно подумати, як модель, що вам сподобалась буде виглядати в поєднанні з іншими предметами меблів. Сьогодні можна придбати виріб окремо або в наборі зі стільцями.

Інтернет-магазин Taburetka.ua - Ваш вірний помічник у створенні красивого і функціонального інтер'єру кухні та інших кімнат. Ми співпрацюємо з перевіреними виробниками і пропонуємо кращі моделі меблів за доступними цінами!

Зараз ви читаєте новину «Ідеальний обідній стіл - який він?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути