пʼятниця, 22 лютого 2019 11:03

GPSWOX та carVertical втілюють в життя спільний проект — автомобілі з широкими мережевими можливостями

GPSWOX та carVertical втілюють в життя спільний проект — автомобілі з широкими мережевими можливостями
Компанії GPSWOX і carVertical почали проект, який налагодить випуск рішень, в основі яких лежить прискорення розвитку нових моделей "розумних" авто

Компанії GPSWOX та carVertical об'єдналися для випуску мережевих автомобілів. Винахід поєднує принципи інтернету речей — інноваційних рішень, які забезпечують максимальный комфорт власнику за допомогою використання мережевих технологій.

GPSWOX — розробник додатків та ПЗ для GPS-систем, які використовуються для контролю автомобілів. В цій галузі компания лідирує завдяки якості, надійності та адекватній ціновій політиці. Це підтверджується ростом продажів та лояльністю споживачів.

GPSWOX — міжнародна компанія з головним офісом у Лондоні. Має власний дослідницький центр, матеріальну базу для розробок, висококласну техпідтримку та найкращих спеціалістів.

Основна спеціалізація GPSWOX — трекери, які відслідковують положення і переміщення транспортних засобів та людей. ПЗ компанії працює з обладнанням різних брендів. Це більше ніж 600 моделей трекерів.

Продуктами GPSWOX користуються Coban, Meitrack, Teltonika, TrackingFox та ін.

GPSWOX та carVertical

GPSWOX і carVertical розпочали проект, який підвищить ефективність обох компаній та налагодить випуск рішень, в основі яких лежить прискорення розвитку нових моделей "розумних" авто.

Насамперед це необхідно для того, щоб відслідковувати переміщення і технічний стан авто в режимі реального часу із записом цих даних.

Компанія carVertical є власником баз даних, які будуть структурувати та розподіляти цю інформацію. Інформація про авто буде доступна лише власнику.

Переваги трекерів для споживачів

В основі проекту — розвиток технологій інтернету речей. Які переваги отримає споживач?

• Трекер збирає дані про стиль водіння і передає інформацію в страхові компанії, які зможуть надати водію спеціальні умови страхування за зниженими цінами.
• Клієнт може відслідковувати стан автомобіля на будь-якій відстані і в будь-який час.
• За допомогою трекера власник може відслідковувати не тільки місцезнаходження авто, але і його технічний стан.

Зараз ви читаєте новину «GPSWOX та carVertical втілюють в життя спільний проект — автомобілі з широкими мережевими можливостями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути