четвер, 05 серпня 2021 14:37

Доставка товарів в Україну: який спосіб вибрати

Доставка товарів в Україну: який спосіб вибрати
Доставка товару літаком відбувається значно швидше, ніж морем

Процедура покупки товарів з-за кордону за останні 10 років стала значно простішою: придбання і перевезення будь-яких продуктів із Піднебесної та інших країн більше не проблема. Але який метод доставки вибрати і чому варто зупинитися саме на ньому? Давайте розберемося в цьому питанні.

Методи транспортування вантажів в Україну

Кожна компанія — незалежно від місця розташування і типу товарів — прагне налагодити міжнародні контракти. Про це ми і поговоримо далі.

Отже, на даний момент компаніям і споживачам доступні декілька видів доставки вантажів з Китаю та інших країн, їхній перелік виглядає так:

Транспортування шляхами загального користування. Такий вид відправки користується популярністю у компаній, яким необхідно перевезти невелику партію товарів на відносно невелику відстань. Для такого транспортування використовують фури, в чиї причепи і завантажують необхідний вантаж. Звичайні споживачі не вдаються до такого виду послуг.

Перевезення морем. Доставка морем з Китаю до України https://easycargo.ua/uslugi/dostavka-gruzov-iz-kitaya-more/ користується популярністю як серед великих компаній, так і серед рядових споживачів. Річ у тому, що у вантажних кораблів дуже маленькі обмеження щодо ваги вантажу та його кількості. Тому за допомогою судна доставити велику партію вантажу куди простіше. Крім того, така доставка частенько швидша ніж наземна, і водночас обходиться дешевше, ніж відправка літаком.

Авіа транспортування. Таким методом, як правило, користуються роздрібні споживачі. Головна причина, чому компанії не використовують літаки, полягає в тому, що їхня вантажопідйомність і кількість місць сильно обмежені. Водночас вартість такої доставки значно вища, ніж на кораблі, а тому такий тип транспортування просто не підходить великим компаніям. А відправка дрібної техніки чи одягу для роздрібних споживачів літаком — вигідно.

Чому для споживачів краще доставка повітрям

Головна причина — швидкість. Доставка товару літаком відбувається значно швидше, ніж морем, а враховуючи невеликі розміри товарів і їхню кількість для одного споживача, вартість такої доставки також невисока. Речі невеликих габаритів чудово поміщаються в багажному відділенні літака, що дозволяє за раз перевезти понад півтисячі одиниць будь-яких позицій для споживачів.

Зараз ви читаєте новину «Доставка товарів в Україну: який спосіб вибрати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути