пʼятниця, 03 липня 2020 17:57

Де купити якісне та надійне зерноочисне обладнання

Перед збором врожаю пшениці, фермерам необхідно налагодити різноманітну техніку, аби бути спокійними у жнива і після них. Зерноочисні комплекси — це одна з найважчих турбот. Адже встановити їх самому складно, а знайти надійну фірму ще важче.

Підприємство з будівельно-монтажних робіт "Будмонтаж Агросервіс" - багаторічний та надійний виробник зерноочисних комплексів типу ЗАВ на базі зерноочисних машин різного типу вітчизняних виробників (БСХ, БЦС, ЛУЧ та інших), а також зарубіжних.

 

Спеціалісти фірми виконують роботи по ремонту та реконструкції існуючих зерноочисних комплексів з повною або частковою заміною обладнання. Також проводять пусконалагоджувальні роботи з подальшим сервісним обслуговуваням.

"Будмонтаж Агросервіс" гарантує надійну якість своєї продукції, серед якої: самоплинне обладнання, запчастини БЦС-25, 50, 100, норії, запчастини, зерноочисне обладнання, охолоджувач зерна, будівництво, реконструкція, виготовлення бункерів.

Також фахівці компанії будують завальні ями різного типу: проїздні, напівпроїздні і підїздні. Мають досвід складання та монтажу зерносушарок різного типу з прив'язкою до зерноочисних комплексів. Виконують роботи по будівництву складів та навісів для зернотоків, а також будівництву фундаментів різного типу.

Основними пріоритетами та метою роботи підприємства "Будмонтаж Агросервіс" є досвід, якість, відповідальність та оперативність. Робітники гарантують надійність своєї роботи та її своєчасність. Також вони ручаються за якість самого обладнання.

 

Клієнти залишаться задоволені і приємно вражені від цін на послуги та продукцію.

Отримати консультацію можна по телефону +380 (67) 936-21-74, +380 (96) 982-56-46, https://budagro.in.ua/

Україна, 12444, Житомирська обл., с.Сінгури, вул. Житомирська, 1

Зараз ви читаєте новину «Де купити якісне та надійне зерноочисне обладнання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути