четвер, 04 липня 2019 16:20

Чого не вистачає вашому передпокою

Як створити затишну домашню атмосферу в коридорі? Велику роль відіграють правильно підібрані меблі. Щоб акуратно розкласти речі, а взуття прибрати з проходу, знадобиться комплект для вітальні. Ви можете купити готовий гарнітур або самостійно, на свій смак, підібрати меблеві конструкції, розміром і функціональністю, які повністю відповідають вашим очікуванням. Без яких предметів меблів неможливо уявити собі вітальню?

Шафа в коридор

В першу чергу знадобляться меблі для верхнього одягу:

1. Кутова шафа - при компактних розмірах прекрасно справляється з роллю системи для зберігання одягу, тому її часто купують для невеликого передпокою. Ви можете вибрати модель з однією або двома дверцятами, за якими ховається вішалка для одягу і полички. Також існують кутові шафи, що складаються з кутової секції і бічних пеналів.

2. Шафа-купе - універсальна і практична. Для того, щоб вона не забирала простір в передпокої, вибирайте конструкції з дзеркальними фасадами, які візуально збільшують приміщення. Практичний вибір – шафа, що складається з відкритої частини з вішалкою для одягу, і відділення, що закрите розсувним фасадом.

  Кілька порад, як створити затишок у передпокої
Кілька порад, як створити затишок у передпокої

Вирішивши купити шафу для передпокою, ви звернете увагу, наскільки простіше стало підтримувати порядок в будинку - тепер всі речі знаходяться на місцях, і коридор виглядає охайно і затишно.

Полиця для взуття

Нескінченні пари взуття, що розставлені на підлозі і постійно загороджують прохід - не найприємніше видовище. Тому багато хто вирішує придбати такі предмети меблів:

Тумба під взуття – дозволяє впорядкувати туфлі, чоботи, кімнатні тапочки, і прибрати їх з поля зору. Якщо в ній зберігати взуття, вона прослужить вам кілька сезонів і збереже охайний зовнішній вигляд.

  Кілька порад, як створити затишок у передпокої
Кілька порад, як створити затишок у передпокої

Банкетка – поєднує в собі полицю для взуття і м'яку лаву. Особливо вона користується популярністю серед сімей з маленькими дітьми і людьми поважного віку – на ній зручно присісти, щоб зав'язати шнурки, застебнути блискавку в чоботях або взути босоніжки.

  Кілька порад, як створити затишок у передпокої
Кілька порад, як створити затишок у передпокої

У меблевому магазині "Табуретка" ви знайдете шафу для коридору, полицю для взуття, комод, вішалку для одягу та інші предмети, які привнесуть у ваш будинок комфорт і затишок. Продуманий до дрібниць інтер'єр передпокою дозволяє зануритися в світ домашнього тепла, як тільки Ви переступите поріг своєї квартири.

Зараз ви читаєте новину «Чого не вистачає вашому передпокою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути