понеділок, 20 липня 2020 13:41

Бум в косметичній індустрії: у чому секрет корейських засобів догляду

Бум в косметичній індустрії: у чому секрет корейських засобів догляду

Протягом останніх років корейська косметика стала чи не найпопулярнішою серед модниць. За неймовірну дієвість та якість її обирають не лише азіатки, а і європейки. Саме тому косметичні засоби Кореї є одним із лідерів експорту серед подібної продукції у світі.

"Корейські виробники невтомно працюють над ефективною формулою засобів. Використовують найефективніші технології і кращі компоненти. Ціль корейських косметологів привести шкіру в настільки бездоганний стан, що макіяж не знадобиться. Бо нащо маскувати недоліки, якщо їх можна позбутися. Азіатки мають інший тип шкіри, ніж європейки. Вона менше піддається старінню та щільніша, тому їхня косметика містить більше активних речовин. Проте їхні засобі чудово підходять і для нас. На нашій шкірі навіть більш ефективні", - говорить косметолог Ірина.

Вибір корейської косметики теж досить різноманітний. Мають безліч засобі для догляду та макіяжу. Детальніше із видами корейської косметики можна ознайомитися на сайті спеціалізованого магазину Korean Beauty.

Засоби для обличчя

Догляду за обличчям варто приділяти особливу увагу. Очищувати, тонізувати та зволожувати шкіру в кілька етапів. Відповідно і засобів багато видів. Korean Beauty пропонують лосьйони, тоніки, скраби, гелі для вмивання. Вони глибоко очищають шкіру від бруду та макіяжу, роблять її м'якою. Давно на піку популярності і корейські маски для обличчя. Вони містять лише натуральні компоненти. Ретельно зволожують, омолоджують, підтягують овал і покращують колір обличчя.

Засоби для тіла

Бездоганним має бути не лише обличчя, але і все тіло. Фахівці Korean Beauty мають чим порадувати і тут. У магазині є різні гелі для душа, креми, скраби, лосьйони, засоби догляду для рук та ніг. Косметика створена на основі рослинних екстрактів, равликового муцина, гіалуронової кислоти. Після регулярного використання цих засобів зникне сухість, збільшиться еластичність і м'якість, повернеться сяйво і краса шкіри.

Засоби для волосся

Хто не мріє про розкішне густе та головне здорове волосся. Мрії стають реальністю після комплексного догляду із використання корейських засобів. Щоб зберегти красу волосся, зміцнити його та стимулювати ріст, варто вдало компонувати якісні шампуні бальзами чи кондиціонери. Гарним доповненням будуть маски, масла та сироватки для волосся.

Косметика для макіяжу

Успіху корейці досягнули і в розробці декоративної косметики. Обирати є із чого: помади, олівці та блиски для губ, тіні, підводки для очей, туші для вій та гелі для брів. Особливими є тональні основи. Саме за допомогою унікальних ВВ-кремів корейська косметика набула шаленої популярності. Вони чудово матують шкіру та тримаються весь день за будь-яких погодних умов.

Придбати усі ці засоби можна в одному місці - магазині Korean Beauty. В асортименті є великий вибір різноманітних брендів за приємними цінами. Також можна придбати пробники, щоб оцінити результат і зрозуміти як діє та чи підходить для Вашого типу шкіри чи волосся. Це дуже зручно, дозволить підібрати саме те що потрібно Вам і в подальшому зробити вірне замовлення. Порадують вигідні акції, знижки та подарунки. Наприклад при замовленні товару від певної суми ви отримаєте пробники-саше або ж маску для обличчя. Перший клієнт отримає приємний бонус - 5% знижки на будь-який товар. Також магазин має накопичувальну систему знижок, досить лише авторизуватися. Кожне замовлення дає змогу отримати ще більший відсоток знижки на наступну покупку.

Зараз ви читаєте новину «Бум в косметичній індустрії: у чому секрет корейських засобів догляду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути