середа, 23 листопада 2022 10:35

Бренди професійної косметики

Сьогодні ринок косметики перенасичений. Вибрати складно навіть експертам у сфері косметології, не кажучи вже про споживачів, котрі бачать на полицях магазинів десятки подібних продуктів.

Автор: lotana.com.ua
  Компанія Lotana є ексклюзивним офіційним постачальником продукції кращих світових брендів космецевтики
Компанія Lotana є ексклюзивним офіційним постачальником продукції кращих світових брендів космецевтики

І поки одні косметичні бренди безперервно копіюють колег, інші буквально змінюють ринок косметології, пропонуючи споживачам кардинально нові рішення у догляді за шкірою. Сьогодні поговоримо про космецевтичні марки, які є справжніми новаторами у своїй сфері.

RejudiCare – канадський бренд, завдяки інноваційним розробкам якого з'явилась можливість у рази підвищити ефективність у боротьбі з фотостарінням шкіри, акне, гіперпігментацією.

Allies of Skin та його "молодший брат" PSA – бренди, які дозволяють скласти просту, зрозумілу систему догляду, яка відповідає всім потребам шкіри. Мультифункціональні засоби включають біодоступні компоненти з доведеною ефективністю в оптимальних концентраціях.

Bella Aura унікальним чином поєднує високу ефективність та 100% натуральність складів. Космецевтика націлюється на три основні причини проблем шкіри – зневоднення, запалення та оксидативний стрес. Ефективність формул підтверджується дослідженнями in vivo та in vitro.

HoliFrog – бренд, визнаний експертом у сфері очищення шкіри. Чисті, безпечні склади, фокус на комплексному оздоровленні шкіри, турбота про навколишнє середовище – споживачі мають безліч причин для вибору косметики цього бренду.

Phyto-C вже четверте десятиліття не змінює свого безкомпромісного ставлення до якості, ефективності та чистоти формул і впевнено займає позиції світового лідера у сфері натуральної антиоксидантної косметики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тріщини й сухість на губах: як захистити ніжну шкіру взимку

Можливості космецевтики

Вирішення одночасно кількох б'юті-завдань. Додавши лише кілька космецевтичних засобів у свій догляд, вдається забезпечити і оздоровлення, і профілактику, і корекцію естетичних недосконалостей.

Доведена ефективність. Професійна якісна космецевтика передбачає обов'язкове проведення тривалих та ретельних досліджень та тестів.

Фокус на здоров'я. Космецевтика працює не лише над покращенням візуального стану шкіри, а й над планомірним її оздоровленням.

Знайомтеся з космецевтикою світових брендів

Компанія Lotana є ексклюзивним офіційним постачальником продукції Allies of Skin, Bella Aura, HoliFrog, Phyto-C, PSA, RejudiCare, а отже, може гарантувати своїм клієнтам оригінальність, якість, доступ до новинок і лімітованих пропозицій та кращу ціну!

Зараз ви читаєте новину «Бренди професійної косметики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути