середа, 23 серпня 2017 09:09

Бездротові навушники стають популярнішими

  Бездротові гарнітури, що працюють по протоколу Bluetooth, стають популярнішими
Бездротові гарнітури, що працюють по протоколу Bluetooth, стають популярнішими

Виробники смартфонів взяли курс на відмову від проводів. Все більше мобільних пристроїв не отримують звичного роз'єму 3,5 мм, який служив людству понад півстоліття, багато флагманів також підтримують бездротову зарядку. Тому не дивно, що бездротові гарнітури, що працюють по протоколу Bluetooth, стають популярнішими.

Якщо ви зацікавилися цими модними аксесуарами — бездротові навушники купити можна на price.ua. На що звернути увагу при виборі — допоможуть дізнатися кілька порад. В першу чергу враховуйте, що підходять до смартфону тільки Bluetooth-гарнітури. Навушники з базовою станцією, що працюють за іншим стандартом зв'язку, призначені для телевізорів і комп'ютерів.

• Обирайте формат під свої потреби. Компактні вставні або накладні моделі зручні для занять спортом і для регулярного прослуховування музики в транспорті. Але для того, щоб насолодитися музикою в домашній обстановці або в далеких поїздках, краще підійдуть повнорозмірні навушники.
• Враховуйте рівень автономності. Якщо ви слухаєте музику по кілька годин щодня, вибирайте навушники з ємнісним акумулятором і тривалою роботою на одному заряді.
• Якщо навушники потрібні тільки для музики, переплачувати за мікрофон не варто. Але якщо потрібно ще й використовувати їх для спілкування — виберіть гарнітуру з мікрофоном.
• Враховуйте технічні характеристики. Як і при виборі дротових навушників, звертайте увагу на діапазон частот, чутливість, опір, коефіцієнт гармонійних спотворень, АЧХ і т. ін.

Якщо ви їздите на велосипеді або часто переходите дороги зі жвавим рухом, щоб не підвищувати рівень небезпеки, можна купити навушники з технологією кісткової провідності звуку. Вони забезпечують хороше звучання, при цьому залишаючи вушний канал відкритим. А на дорозі можливість чути звуки навколишнього світу дуже важлива.

Зараз ви читаєте новину «Бездротові навушники стають популярнішими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути