Ексклюзиви
середа, 15 вересня 2021 12:00

Apple iPhone 13: характеристики, особливості

Apple iPhone 13: характеристики, особливості
Apple представив новий iPhone 13, а також версії Mini, Pro і Pro Max

Осінь – час чергової презентації від компанії Епл. І цього року 14 вересня представили iPhone 13, а також версії Mini, Pro і Pro Max. Кожна з настільки очікуваних новинок по-своєму прекрасна, але саме універсальний варіант, що отримав діагональ у розмірі 6.1 дюймів, очікувано стане одним із найбільш продаваних і затребуваних рішень 2021 року.

Apple iPhone 13: характеристики і переваги

Дизайн добре знайомий тим, хто вже давно стежить за оновленнями "яблучної" техніки. Власники Айфона 12, судячи з повідомлень інсайдеров, і зовсім не відчують жодної різниці – зміни ваги і товщини настільки мінімальні, що дізнатися про них можна лише вивчивши технічні характеристики пристрою. А ось деякі параметри дійсно заслуговують на пильний розгляд:

• A15 Bionic – абсолютно нове покоління процесів, яке обіцяє бути надпотужним і унікальним за продуктивністю, тому Apple iPhone 13 залишить попередників далеко позаду.

• Камери – режим нічної зйомки помітно покращився, тому навіть при повній відсутності додаткового світла можна розраховувати на хорошу якість знімків. Портретний режим тепер вдається активувати не лише для фото, а й для відеозаписів, що дозволяє знімати власні відеоролики у чудовій якості та з хорошим звуком. Покращені датчики стабілізації зображення.

• Час автономної роботи – ємкість акумулятора iPhone 13 була збільшена, тому користувачі можуть насолоджуватися тривалим серфінгом у мережі, прослухуванням музики, проведенням часу в соціальних мережах або роботою в популярних додатках.

Новинка підтримує і формат зв'язку 5G, що актуально в нинішніх умовах активного технологічного розвитку. В цілому, це зручний, стильний смартфон, який дає виконувати будь-які завдання – відгук на дії користувача справді мінімальний.

Де купити Apple iPhone 13?

Щойно буде відома дата виходу пристрою, варто оформити попереднє замовлення в одній з офіційних точок продажів Apple Authorized Reseller. Ціна обіцяє залишитися незмінною, але залишається лише дочекатися інформації про надходження моделі у продаж, щоб купити iPhone 13 і отримувати задоволення від його безперебійної роботи.

Зараз ви читаєте новину «Apple iPhone 13: характеристики, особливості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути