середа, 08 вересня 2021 19:00

Андрій Дуйко: "Проти енергетичного вампіра – тільки ігнор"

  Засновник і керівник Міжнародної школи "Кайлас" Андрій Дуйко
Засновник і керівник Міжнародної школи "Кайлас" Андрій Дуйко

Траплялося, що після звичайного спілкування з людиною – млявість, дискомфорт, сонливість, погіршення настрою? З усіма ж таке було? Ми списуємо це на що завгодно, але не замислюємося над тим, що цілком не книжні чи кіношні, а реальні вампіри існують, тільки енергетичні. Регулярне спілкування з енергетичним вампіром призводить до захворювань: підскакує артеріальний тиск, болить голова, може навіть підвищитися температура.

Ви помічали, як хтось у вас на роботі без видимої на те причини затіває сварку, плете інтриги, а потім насолоджується вашою безсилою люттю?

Потім вам або ще комусь поруч стає погано: відчувається виснаження, спустошення, немає сил працювати. Зате скандалістові добре! Йому прибуло енергії і сили! Найчастіше люди, які відбирають енергію в інших, навіть не підозрюють про це.

Найгірше, коли енергетичним вампіром виявляється близька вам людина – чоловік, дружина, брат, сестра або навіть рідні діти. Тоді треба якось навчитися захищатися.

Засновник і керівник Міжнародної школи "Кайлас" Андрій Дуйко вважає, що найкращий засіб для захисту від таких людей – внутрішній спокій і відсутність емоційної реакції.

– Вампірові тоді стає добре, коли ми емоційно реагуємо на його провокацію – ображаємося, виправдовуємося – бо тоді йде наша енергія до нього. Тому найкращий захист – не вступати в дискусію з призвідником конфлікту. А якщо вже розгорілася суперечка, то потрібно "одягнути" на себе скляний ковпак, подумки, і спокійно спостерігати за ним: як потішно рухаються його губи, рожевіють щоки, як він шморгає носом або розмахує руками. Посмійтеся над ним внутрішньо, уявіть, який він кумедний у гніві. Добре зображати при цьому легку щиру посмішку. І погоджуватися з усіма думками, які висловлює людина, що жадає конфлікту. Тоді ось цього "пінг-понгу", де і народжується процес поглинання вашої енергії, не станеться. А якщо все ж вам не зовсім затишно від його балаканини, тоді постарайтеся не дивитися в очі вампірові, уявіть, ніби щось шукаєте в якихось паперах або в сумці. Тому що через зоровий контакт відбувається викачка енергії. Ще можна використовувати захисні прийоми – схрестити руки на грудях, схрестити ноги або скрутити дулю в кишені – зробити те, що зручніше в конкретній ситуації.

Іноді до вас звертаються з таким проханням, яке вам не під силу, тоді слід ввічливо відмовити, сказати "ні" після першого ж звернення. Це теж вампіризм.

Кожна доросла людина повинна вміти захищати приватну територію своїх прав, щоб не порушити внутрішню гармонію. Слід відрізняти хороших людей від поганих, захищатися від можливого дискомфорту, і тоді ми самі зможемо зробити себе щасливими.

Ну а якщо ви все ж "вражені" енергетичним вампіром, оговтатися вам допоможуть будь-які методики, що працюють з чакрами, вправи йоги. Добре попити чай з медом, погуляти на природі – біля річки або в парку, прийняти контрастний душ.

З чужими людьми зрозуміло, але як бути, якщо вампір власна дитина?

Вампиризм – це потреба в додатковій енергії. У дітей гнучка психіка. Вони отримують енергію від навколишнього світу, дуже ефективними способами поповнення енергії є відвідування різних секцій і гуртків, заняття творчістю. Дитина там отримає енергії стільки, що вже вдома йому не буде необхідності вампірити маму чи тата. І психологи й езотерики єдині в думці, що лінь, неробство провокують дитину на пустощі і відбір енергії у батьків.

А що робити, коли енергетичним вампіром є чоловік?

Власне, те ж саме, що і з чужими людьми. Не піддаватися на розпалювання конфлікту – на крики відповідати спокійним тоном, пошепки або взагалі мовчанням, з усіма звинуваченнями погоджуватися: "Так, я дура (дурень). Скоро виправлюся". А можна зібратися і піти з дому – мовляв, треба сходити в магазин.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Дуйко: "Проти енергетичного вампіра – тільки ігнор"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути