середа, 26 лютого 2020 12:05

Як вибрати медичне взуття, яке покращить здоров'я

  Найкраще лікарям і медпрацівникам обирати "ортопедичне взуття для лікарів"
Найкраще лікарям і медпрацівникам обирати "ортопедичне взуття для лікарів"

Лікарі проводять на ногах більшу частину дня, а отже втомлюваність ніг, а заодно і спини гарантована. Але цьому можна запобігти і зробити умови праці більш комфортними, запропонувавши лікарям зручне ортопедичне взуття.

Найкраще лікарям і медпрацівникам обирати "ортопедичне взуття для лікарів". По перше, їх виробляють компанії, які на ринку давно, а отже, таке взуття міцне і пристосоване до умов роботи в лікарні.

Які проблеми допоможе побороти ортопедичне взуття?

Ортопедичне взуття зніме навантаження на ноги і спину, позбавить постійної втоми. Допоможе тим, у кого від постійного стояння болять колінні чи тазові суглоби. Правильне навантаження на ноги позбавить від болей у хребті.

Ортопедичне взуття передбачає спеціальну підошву та мяку устілку з подушечкою, яка допомагає нозі краще пружинити і не ставати пласкою. Якщо ж плоскостопість вчасно не усунути, можете здобути артроз і варикозне розширення вен.

Чому вам варто купити ортопедичне взуття?

У першу чергу перші ознаки плоскостопості помітні неозброєним оком.

• Постійні болі в спині, болі в гомілкостопному суглобі, які підсилюються під час ходьби є ознаками того, що нога у вашому взутті стоїть неправильно.
• Зайва вага - однозначна причина купити взуття. Адже, в людей схильних до повноти, деформація стопи відбувається швидше.

Яке взуття підійде найкраще?

Найдавніше на ринку України працює компанія OZON TM, яка виготовляє спецвзуття для різних професій, у тому числі і для медпрацівників, є дистрибюторами захисного взуття французької торгової марки Lemaitre Securite.

  Найкраще лікарям і медпрацівникам обирати "ортопедичне взуття для лікарів"
Найкраще лікарям і медпрацівникам обирати "ортопедичне взуття для лікарів"

Спеціалісти рекомендують обрати взуття САБО. "Що це за взуття?", - запитаєте? Це взуття, яке виготовляється зі спеціальних надміцних матеріалів. Воно має мяку підошву, спеціальну устілку, яка не скочується та не знімається. Це взуття, яке прослужить вам багато років. Його легко мити і за потреби легко простерилізувати. А ще компанія передбачила умови роботи в лікарні і виготовила взуття переважно світлих кольорів, щоб воно не виділялось із гардеробу лікаря.

Також ми є ексклюзивними дистриб'юторами на території України французького захисного взуття Lemaitre Securite - тому можемо запропонувати спецвзуття вищої якості за конкурентними цінами.

Купити спецвзуття (https://www.ozon.com.ua/catalog/spetsobuv/) для медпрацівників можна на сайті ozon.com.ua, та за тел.: (044) 390-77-86

Зараз ви читаєте новину «Як вибрати медичне взуття, яке покращить здоров'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути