середа, 02 грудня 2020 17:35

Як швидко, просто і без операції покращити зір

Як швидко, просто і без операції покращити зір
Будь-які контактні лінзи можна купити в інтернет-магазині Glazok

Зір – це найважливіший орган чуття. Через нього люди отримують до 80% всієї інформації про навколишній світ. Недарма прислів'я говорить: "Краще один раз побачити, ніж 100 разів почути".

Важливість гарного зору в житті людини важко переоцінити. Паралельно зі зростаючим поширенням гаджетів, в світі помітна тенденція до неухильного погіршення його якості. Сумна статистика не оминула й Україну.

Щоб поліпшити або хоча б зберегти зір, люди ще в XIII столітті використовували окуляри. У минулому столітті їх замінив більш сучасний і комфортний варіант – контактні лінзи. Їх головна перевага перед попередниками в простоті використання під час фізичної активності. Лінзи не запотівають, не губляться і не спадають. Вони одягаються на очні яблука і рухаються разом з ними, що дає людині ширший діапазон бачення. Деякі користувачі лінз відзначають що це допомогло їм вирішити психологічні проблеми, вони перестали комплексувати і відчувати себе "очкариками".

Критики контактних лінз наполягають на тому, що вони псують зір і шкідливі для очей. Але офтальмологи з усього світу вже давно розвінчали цей міф. Контактні лінзи призначають для корекції порушень зору. Наприклад, таких як далекозорість або короткозорість. А при деяких хворобах для захисту ослабілої рогівки ока від зовнішніх подразників. Використовують їх і в декоративних цілях. Контактні лінзи можуть поміняти колір очей або зробити його більш яскраво вираженим.

Залежно від функції і терміну носіння виділяють наступні категорії лінз:

1. Одноденні
2. Щотижневі
3. Місячні
4. Квартальні
5. Кольорові
6. Торичні
7. Традиційні
8. Мультифокальні

Контактні лінзи будь-якого з перерахованих вище видів можна купити в інтернет-магазині Glazok. Замовляйте і на власні очі переконайтеся, що співвідношення ціна-якість вас приємно здивує.

Офлайн магазин Glazok – це "Оптика на Васильківській" в Києві. Там можна безкоштовно провести діагностику зору і отримати консультацію фахівця.

Зараз ви читаєте новину «Як швидко, просто і без операції покращити зір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути