четвер, 05 червня 2008 17:02

Зелені свята гулятимуть у садибі Олеся Гончара

На Трійцю, 15 червня, у Музеї письменника Олеся Гончара в селі Сухе Кобеляцького району пройде обласне свято "Зелене свято Гончарового дитинства". Під час нього нагородять переможців літературного та художнього конкурсів на тематику творів Гончара.

— О десятій ранку бажаючі зможуть безкоштовно поїхати від районного Центру культури та дозвілля в Сухе на нагородження. Автобус відвезе також назад, — розповідає Григорій Журавель із райдержадміністрації.

Продовжать святкування в Кобеляках. На змонтованій до свята сцені в парку ім. Богдана Хмельницького виступатимуть районні колективи Кобеляччини. Із 15.00 до 17.00 співатимуть артисти Полтавської обласної філармонії та заслужений артист України Віктор Кавун.

— Паралельно з концертом сільські ради представлятимуть на виставках свої населені пункти, — говорить Григорій Журавель. — Хто пасічника привезе, різьбяра по дереву, вишивку чи артиста. Зробимо міні-Сорочинці, щоб відвідувачі прийшли, придбали сувеніри, послухали музику, поїли морозива, відпочили.

Село Сухе Кобеляцького району, садиба Олеся Гончара, 15 червня, 11.00. Вхід вільний.

Місто Кобеляки, парк ім. Богдана Хмельницького, 15 червня, 13.00. Вхід вільний.

Зараз ви читаєте новину «Зелені свята гулятимуть у садибі Олеся Гончара». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути