понеділок, 21 травня 2012 00:15

Замовляють весільні фотосесії на конях

— Минулого тижня вперше сіла на коня. Подружка затягнула, каже, серед молодьожі це дуже модно, — розказує полтавка 33-річна Інна. — Як поїхала, чуть від захвату не закричала. Відчуття — як на човні пливеш. Правда, як злізла, здавалося, ноги докупи не зведу. Після катання ще тиждень була крепатура.

В області працюють два іподроми, в селах Михайлівка Диканського району та Кованьківка Полтавського. Година коштує 150-180 грн.

— До нас приїжджають сім'ями з Полтави та району, — говорить 31-річний Андрій Гречкосій із Кованьківського кінного клубу "Лісова казка". — Часто замовляють фотосесію на весілля. Платять 200 гривень за годину. Якось приїхала пара фотографуватися. Наречена, видно, не перший раз коня побачила — у весільній сукні сідала у звичайне сідло.

Працівники клубу розповідають, для катання треба одягти вільний одяг і кеди.

— Про це попереджаєм ще в телефонній розмові під час замовлення послуги, — каже працівник клубу 30-річний Сергій Стуйт. — І все одно, недавно приїхав один у шортах і тапках. Обув постійно спадала, а голі ноги натер об кінську шерсть.

Дітей катають на поні чи невисоких конях.

— Людей страхує досвідчений фахівець. Тварини спеціально обучені — при дресировці їм кидають під ноги петарди. Тому злякати коня майже неможливо, — продовжує Стуйт.

У благодійному фонді "Вітер перемін" у Михайлівці проводять також заняття з іпотерапії.

Зараз ви читаєте новину «Замовляють весільні фотосесії на конях ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути