середа, 30 липня 2008 18:53

Володимира Котенка вразило струмом на залізничному мосту

28 липня до Миргородської райлікарні в тяжкому стані привезли 16-річного Володимира Котенка. Хлопця вдарило струмом на залізничному мосту. Має опіки 45–47% шкіри, зокрема шиї, грудей, рук та спини. Перебуває в тяжкому стані.

— Пізно ввечері Володимир із товаришами гуляв на мосту через річку Хорол. Перебувати стороннім там заборонено, але звідти часто стрибають у воду, — розповідає заступник начальника Миргородського райвідділу МНС Олег Міхтян, 33 роки. — Над коліями проходять високовольтні лінії з напругою десять тисяч вольт. Хлопець поліз угору. Його вразило струмом. Товариші викликали "швидку".

Володимира доправили до лікарні. Увечері він був при тямі, до нього пустили рідних.

— Високовольтна лінія током його вдарила. Кажуть, що заіскрило, як ото молнія під час грози. Він у тяжкому стані, скакає тиск. Мене туди не пустили сини, бо на таке краще не дивитися, — плаче бабуся Володимира 59-річна Тетяна Котенко. — Це вже третій такий випадок на тому мосту за останні роки. Якби його огородили, щоб діти туди не лазили.

Володимир закінчив перший курс Миргородського училища N44. Навчається на водія-електрика. Його 39-річний батько В"ячеслав працює майстром на арматурному заводі, 37-річна мати Лариса — офіціантка кафе. Подружжя також має 9-річного сина Олександра.

Зараз ви читаєте новину «Володимира Котенка вразило струмом на залізничному мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути