понеділок, 13 серпня 2012 06:00

"Виявимо чиновників, які погрузли в корупції"

Автор: Фото надане прес-службою партії ”УДАР”
  Петро Ворона: ”Ударівці” прагнутимуть створити у парламенті демократичну більшість”
Петро Ворона: ”Ударівці” прагнутимуть створити у парламенті демократичну більшість”

Шість мажоритарників ітимуть у парламент від партії "Удар" (Український Демократичний Альянс за Реформи) на Полтавщині. Їхні кандидатури затвердили 1 серпня у Києві на Х всеукраїнському з'їзді партії.

— Кожного кандидата добирали за трьома головними принципами: відкритість для людей, партійна демократія і відсутність у біографії корупційних скандалів, — говорить Петро Ворона, голова обласного виборчого штабу партії на Полтавщині. — Усі кандидати мають свою програму дій і готові працювати на людей, а не для збагачення власних кишень. Важливо й те, що серед наших представників немає жодного олігарха.

Додає, одна з головних цілей кандидатів від області — відродження українського села.

— Зараз багато продуктів, зокрема овочів, нам везуть із-за кордону. Ми хочемо відродити сільгосппідприємства і забезпечити країну тільки власними харчами, — продовжує Петро Васильович. — Створені підприємства матимуть пільгове оподаткування. Завдяки їм з'являться робочі місця, а це перспектива для загального розвитку села.

Важливий пункт у програмі партії "Удар" — підтримка молодих сімей. Молоді планують видавати пільгові кредити на купівлю оселі.

— Завдяки таким позикам сім'ї вирішать свої проблеми з житлом, — говорить Петро Ворона. — Такий підхід допоможе виховати з молоді відповідальних працівників, які серйозно працюватимуть, бо знатимуть, що кредит треба виплачувати.

Для реалізації цілей, затверджених у партійній програмі, "ударівці" прагнутимуть створити у парламенті демократичну більшість. За жодних обставин не співпрацюватимуть із Партією регіонів та комуністами.

— Коли створимо демократичну більшість, важливо буде провести люстрацію і виявити чиновників, які погрузли у корупції. Таким людям не місце у владі, — розказує Петро Васильович. — Одне з перших завдань полягає у створенні незалежного антикорупційного агентства, яке контролюватиме владу.

За переконанням "ударівців", для реалізації програми партії потрібно від чотирьох до п'яти років.

— Ми сформуємо більшість і почнемо робити реформи, а не просто говорити про них. Приведемо Україну до європейських стандартів життя, — каже Борис Лозовський, заступник голови обласного виборчого штабу партії "Удар". — Наша програма не ілюзорна. Її цілком реально виконати. Для цього у нас є все: сильний лідер, професійна команда і велике бажання працювати на суспільство. Важливо, щоб люди повірили нам і проголосували за своє майбутнє.

Зараз ви читаєте новину «"Виявимо чиновників, які погрузли в корупції"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути